2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia vydolovala tři body


Branky


61. F. Mužík , 72. R. Škrobánek (p.)
0

Po bezbrankovém prvním poločasu, vstřelila Opava dva góly a tři body má na svém kontě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

V sobotním odpoledni přivítala Slavia Opava na svém hřišti rezervní celek z Kobeřic. Hrál se nepříliš pohledný fotbal, který se odehrával většinu ve středu hřiště. Trochu více ze hry měla domácí Slavia, která si taky vypracovala více šancí než soupeř z Kobeřic. Už v 5. minutě si narazil Rostislav Škrobánek s Filipem Mužíkem, a pokus prvně jmenovaného vyškrábl na roh hostující brankář Jakub Stříbný. Ve 20. minutě se dostával skákavý balon ke Kevinu Postřimovskému, který jej ale nedokázal ve výhodné pozici dobře trefit. Za Kobeřice zahrozil pouze Marek Vidlák, který netrefil odkrytou branku. Poslední šanci první půle měla opět Opava, ale přímý kop Rostislava Škrobánka s obtížemi vyrazil hostující strážce svatyně. Po poločase tedy na světelné tabuli svítily dvě nuly. 

Slavia dala dvě branky

Po přestávce se obrázek hry na hřišti příliš nezměnl, jen s tím rozdílem, že začaly padat i góly. Oba padly do hostující sítě. Tlak domácích vyvrcholil v 61. minutě, když dostal balon na kopačky Filip Mužík, který se uvolnil a svou střelu levou nohou poslal nekompromisně pod víko - 1:0. O jedenáct minut později vnikl do vápna Filip Mužík, obešel obránce a nastřelil hostujícího zadáka do ruky, a rozhodčí neváhal nařídit penaltu, kterou zkušeně proměnil Rostislav Škrobánek - 2:0. Kobeřice se pak snažily něco s výsledkem udělat, ale jejich snaha končila na pozorné domácí defenzivě. Pět minut před koncem mohla ještě Opava zvýšit skóre, ale jedovatou střelu Adama Džemly s námahou vyrazil kobeřický brankář Jakub Stříbný. V utkání se už nic nestalo a Opava si připsala tři body. 



Ohlasy k zápasu


FK Slavia Opava
Martin Greipel (trenér): Zápas dá se říct, že to byl vyrovnaný. Udělal jsem nějaké změny v sestavě, samozřejmě po dohodě s nepřítomným kolegou Čelůstkou, a změny vyšly. Takže panuje spokojenost.

TJ Sokol Kobeřice B
Aleš Lasák (vedoucí týmu): Takový nemastný, neslaný zápas. Většinou se odehrával ve středu hřiště. Slavia byla lepší, měla víc šancí, a proto vyhráli. My jsme hráli moc vlažně.



Sestavy


FK Slavia Opava
B. Lorenz [-] - J. Kretek [-] , P. Nagy [-] (90. J. Rolný [-] ) , R. Škrobánek [-] (77. A. Kreisl [-] ) , I. Kratochvíl [-] (68. J. Herrmann [-] ) , T. Matějek [-] , A. Džemla [-] , L. Mařádek [-] (32. D. Kříž [-] ) , D. Maisel [-] , K. Postřimovský [-] (83. V. Henčl [-] ) , F. Mužík [-]

TJ Sokol Kobeřice B
J. Stříbný [-] - R. Gargoš [-] , A. Oberherr [-] , T. Mrovec [-] (61. J. Bečica [-] ) , M. Vidlák [-] (77. F. Kollek [-] ) , V. Malchárek [-] , R. Stuchlík [-] (77. L. Rycka [-] ) , R. Hahn [-] (68. J. Návrat [-] ) , L. Jašek [-] , M. Chudík [-] , J. Zbořil [-] (63. P. Ullrich [-] )

ŽK: 56. T. Matějek .
Hráči zápasu: F. Mužík , A. Džemla .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: SCHNEIDER Pavel - BUKOVSKÝ Josef, PRASEK Beno.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.