Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová byla šťastnější


0

Vedení Dolních Životic Březová třemi góly do poločasu otočila. Životicím se po půli podařilo snížit, ale poslední slovo opět měla Březová. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březová otočila třemi góly

Před velmi slušnou diváckou návštěvou se odehrávala partie nováčků mezi Březovou a Dolními Životicemi. V úvodní čtvrthodině hosté domácí naprosto zaskočili. Ve 4. minutě se zaslouženě ujali vedení, když balon, který prošel přes celé pokutové území poslal s přispěním teče do branky Jiří Tengler - 0:1. O chvíli později mohl Jiří Tengler navýšit skóre, ale tentokrát míč do sítě propasírovat nedokázal. Ve 14. minutě domácí družina vyrovnala, když rohový kop Petra Cihláře zaplul přímo do kasy - 1:1. Ve 25. minutě Březová otočila skóre, když Jiří Lichovník narýsoval přesnou kolmici na Michala Šustka, který tváří v tvář hostujícímu brankáři nezaváhal - 2:1. Těsně před přestávkou poslal centrovaný míč do sítě domácí Jiří Lichovník, a Březová se radovala z třetího úspěchu - 3:1. 

Březová výhru udržela

Ve druhé půli se hrála partie nahoru dolů. V 62. minutě se podařilo Životicím vykřesat jiskérku naděje pro svou družinu, když aktivně hrající Jiří Tengler přesně přihrál Miroslavu Hanákovi, který střelu z okraje šestnáctky poslal nechytatelně k tyči - 3:2. Tento okamžik hosty polil živou vodu, a domácí přitlačili. Březová hrozila hlavně z brejků. Do největší příležitosti se dostal Jiří Tengler, kterému v rozhodujícím okamžiku špatně sedl balon a bylo po šanci. Za Březovou dvakrát neproměnil nájezd Martin Šuhajík. Klid do domácích řad vnesla 77. minuta, když Jiří Lichovník dostal přihrávku do běhu, jeho pokus však dokázal hostující brankář ještě vykrýt, ale na dorážku Martina Šuhajíka už byl krátký - 4:2. Zápas se pak už jen dohrával, a Březová získala plný počet bodů.   



Ohlasy k zápasu


TJ Vítěz Březová
Jiří Lichovník (hráč): Hosté na nás vletěli a čtvrthodiny byli lepším týmem. Nám se naštěstí podařilo do poločasu zápas obrátit. Druhý poločas byl takový nahoru dolů. Neodehráli jsme moc dobrý zápas, měli jsme jen víc štěstí, že jsme dali góly.

FK Dolní Životice
Zbyněk Světlík (trenér): Do zápasu jsme vstoupili dobře, dali branku, a jednu šanci neproměnili. Pak Březová využila našich chyb a do poločasu dala tři branky. Ve druhém se nám podařilo snížit, a byli jsme lepší. Pak jsme ale inkasovali z brejku na 4:2, a bylo po zápase.



Sestavy


TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - M. Šustek [-] , P. Křenek [-] (46. J. Šuhajík [-] ) , M. Šuhajík [-] , L. Lyčka [-] (61. D. Schustek [-] ) , D. Novák [-] (55. D. Řehulka [-] ) , P. Cihlář [-] (46. P. Gebauer [-] ) , P. Cihlář [-] , J. Lichovník [-] , T. Křenek [-] , J. Kostera [-]

FK Dolní Životice
V. Toporčák [-] - M. Hanák [-] , L. Vícha [-] , M. Pumr [-] , L. Štrbík [-] , R. Ondřej [-] (80. M. Essler [-] ) , F. Elbl [-] , V. Palyza [-] , J. Továrek [-] , J. Tengler [-] , A. Vícha [-]

ŽK: 18. A. Vícha , 25. M. Pumr , 37. L. Vícha .
Hráči zápasu: M. Hanák , J. Tengler .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOTÁSEK Petr - HENNIG Antonín, MEIER Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.