1:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 16:00

8.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Šťastná výhra Hněvošic


Branky


0

Na vedoucí branku domácích fotbalistů reagovaly Hněvošice dvěma góly ještě do pauzy. Ve druhé části i přes trvalou převahu Hlavnice se skóre neměnilo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hněvošice otočily skóre před pauzou

K velkému překvapení došlo v sobotu na hřišti v Hlavnici, odkud si všechny tři body odvezly poslední Hněvošice. V prvním dějství si příležitosti vypracovaly obě družiny. V úvodu pálil po sklepnutí Jana Stříbného hněvošický Pavel Ševior nad domácí svatyni. Na druhé straně rozezvučel ve 14. minutě zvonkohru brankové konstrukce domácí David Liška. Další domácí šance Lukáše Lodňánka skončila na výborném zákroku hněvošického Bartosze Cojga. Hlavnice jedinkrát pokořila hostující obranu ve 25. minutě, když míč dopravil do sítě aktivní Lukáš Lodňánek – 1:0. Ve 33. minutě centr Pavla Ševiora skončil na břevně domácí klece a střela Pavla Ševiora skončila nad. Hlavnice se dostal do dvou pološancí, které ale brankou neskončily. Hněvošicím se před přestávkou povedl dokonalý obrat. Ve 37. minutě zahrával roh Pawel Cojg, který na zadní tyči našel Pavla Ševiora, a ten nikým nebráněn hlavičkoval do kasy – 1:1. O šest minut později vyslal Jan Stříbný dlouhým pasem za obranu Daniela Grancera, který s klidem zajistil plný bodový přísun do Hněvošic – 1:2. V závěru poločasu ještě trestňák Jana Stříbného vytáhl z pod břevna domácí brankář Petr Gebauer.

Hlavnice marně dobývala hostující tvrz

Po přestávce už na hřišti zcela dominovala Hlavnice. Hosté z Hněvošic přešli přes půlku snad jen dvakrát. Hlavnice ale i kdyby hrála dva dny, tak branku by vstřelit nedokázala, V brance Hněvošic podal navíc skvělý výkon Bartosz Cojg, který má hlavní zásluhu na bodovém exportu do Hněvošic. Do výrazných šancí se za domácí dostali Tomáš Kukol, David Liška a jeho jmenovec Ochrana, ale ani jednou nemířili do černého. V dalších nadějných pozicích chyběla Hlavnici lepší řešení situace ve finální fázi. Hněvošice si tak se štěstím udržely tři body, které jsou první v právě probíhající sezóně. 



Ohlasy k zápasu


Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Zápas byl o našem tlaku, tlačili jsme, ale dali jsme jen jednu branku. Druhý poločas už byl čistě jen na jednu branku, ale i kdybychom hráli ještě týden, tak branku prostě nedáme.

TJ Sokol Hněvošice
David Křempek (trenér): Celkově to bylo hodně vydřené vítězství, kdy jsme ve druhém poločase vůbec skoro nepřelezli půlku. Domácí nás zatlačili, a my jsme se zuby nehty ubránili se štěstím naše vedení.



Sestavy


Družba Hlavnice
P. Gebauer [-] , D. Hendrych [-] , T. Kukol [-] , Z. Vrána [-] , T. Liška [-] (70. D. Lukáš [-] ) , D. Liška [-] , P. Jaksch [-] (60. D. Haas [-] ) , P. Elbl [-] , P. Martinček [-] , L. Lodňánek [-] , D. Ochrana [-]

TJ Sokol Hněvošice
B. Cojg [-] - R. Ševior [-] , J. Stříbný [-] , P. Ševior [-] , F. Šumník [-] (55. P. Šafarčík [-] ) , D. Grancer [-] (65. T. Wiltavský [-] ) , P. Cojg [-] , R. Buchta [-] , R. Buchta [-] , Z. Vrána [-] , M. Kotzián [-] (57. D. Vitásek [-] )

ŽK: 60. D. Hendrych .
Hráči zápasu: T. Liška - J. Stříbný , B. Cojg .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - STANKE Vladimír, HRBÁČ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.