4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 16:00

8.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobroslavice nadělily soupeři čtyřku


Branky


35. T. Voves , 37. J. Stupka , 48. T. Voves , 60. M. Lišaník (p.)
0

Dobroslavice daly Štítině dvě rychlé branky po půlhodině hry. Další dvě přidaly v úvodní čtvrthodině druhé částí a čtyřgólový náskok už do konce zápasu udržely. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobroslavice zlomily soupeře dvěma góly po půlhodině hry

Již od začátku zápasu bylo vidět, že hosté nepřijeli do Dobroslavic hrát nějaký složitý fotbal, kdy se celý zápas prezentovali snahou vyzrát na obranu domácích dlouhými, nakopávanými balony. Domácí naopak již od počátku utkání hráli pohledný, kombinační fotbal skrze nějž si již v první poločase vypracovali spoustu příležitostí. Šanci Jakuba Kleknera po krásné přihrávce Martina Vujtíka, ještě vychytal gólman hostí Tomáš Richter. Výborně zakročil i proti střele Jana Stupky z hranice šestnáctky. Domácí se dočkali ve 35. minutě kdy po krásné kombinaci a Stupkově přihrávce zakončoval Tomáš Voves do prázdné brány - 1:0. Druhý gol přidal aktivní Jan Stupka po obdobné akci a přihrávce Davida Rathouského - 2:0. Ke konci poločasu ještě rozezvučel Tomáš Voves tyč.

Rychlý nástup Dobroslavic definitivně srazil soupeře

V druhém poločase vypadal obraz hry stejně. Domácí trpělivě kombinovali a většinu času hráli na půli soupeře. Dobroslavice skorovaly opět zásluhou Tomáše Vovese, který nadvakrát překonal hostujícího brankáře Tomáše Richtera - 3:0. V 60. minutě potvrdil svou neomylnost při zahrávání pokutových kopů Milan Lišaník - 4:0. Dobroslavice poté ještě dvakrát orazítkovaly brankovou konstrukci. Prvně dalekonosnou ranou Miroslava Knnopa do břevna, poté kaluž v brankovišti překazila Tomáši Vovesovi hattrick, kdy jeho ránu svezla na tyč. Ke konci utkání se i hosté dostali do dvou příležitostí, ale vymrzlý Marek Vajda je chytil a udržel druhou nulu v sezoně.

 

Autor: Dalibor Vujtík



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobroslavice
Tomáš Pučan ( věčně zraněný stredopolař a věrný fanousek): Po kontumaci zápasu z minulého kola jsme si potřebovali napravit reputaci a ukázat že do okresního přeboru právem patříme. Prvních 20 minut se spíše hrálo ve středu hřiště s velkým počtem nepřesných přihrávek. Z ochozu našeho stánku Stade de le Dobroslas to byla docela neatraktivní podívaná. Poté jsme ale vzali dění do svých rukou a prakticky hosty do ničeho nepustili a po dvou brankách jsme šli do šaten nadmíru spokojeni. V druhém poločasu jsme na soupeře vletěli tak rychle, že nevěděli, která bije, a už lovili míč ze své sítě. I když chyběl náš nejlepší a nejkrásnější hráč Venca Chromečka, i tak jsme dokázali podat kvalitní výkon a zaslouženě vyhrát.

TJ Tatran Štítina
klubový web: Stále stejná a ta samá "písnička" pro náš tým. Pokud máme dostatek sil dokážeme soupeři vzdorovat. Dnes jsme vydrželi půl hodiny. V první půli jsme inkasovali po dvou individuálních chybách a to ještě Gólman Richter zachraňoval kvalitními zákroky. Po přestávce jsme znovu dva krát inkasovali (jednou z penalty), avšak dva naše samostatné sólo nájezdy zůstaly bez gólového efektu. Asi těžko mohla naše zdecimovaná sestava myslet na lepší výsledek, dnes jsme mohli bodovat jen v plné sestavě.....



Sestavy


TJ Sokol Dobroslavice
M. Vajda [-] - J. Klekner [-] (71. P. Tůma [-] ) , T. Voves [-] , D. Rathouský [-] , M. Knopp [-] , J. Stupka [-] , M. Vujtík [-] , P. Lukáš [-] (81. P. Jindra [-] ) , D. Vujtík [-] , M. Lišaník [-] , D. Pavelek [-]

TJ Tatran Štítina
T. Richter [-] - R. Nevřela [-] (58. V. Tomáško [-] ) , R. Adamčík [-] , P. Kunczik [-] , V. Watzlavik [-] , J. Hochgesandt [-] , D. Adamčík [-] , T. Halška [-] , D. Heider [-] , J. Holeš [-] , . Gavlík [-] (58. P. Škroch [-] )

ŽK: 56. V. Watzlavik , 63. J. Hochgesandt , 85. T. Halška .
Hráči zápasu: T. Voves , J. Stupka .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: PUFFLER Jan - KANIA Jaroslav, BUKOVSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.