4:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2017 16:00

8.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kobeřice otočily ve druhé půli


Branky


0

Litultovice po půli vedly o jednu branku. Ve druhé ale Kobeřice otočily skóre čtyřmi góly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ondřej Haas posílá hosty do vedení

V dohrávce 8. kola přivítaly Kobeřice družstvo z Litultovic. Nehrálo se ale kvůli podmačenému terénu na hlavním hřišti, ale na hřišti tréninkovém. V prvním poločase se opticky ještě hrála vyrovnaná partie. Kobeřice své šance nedokázaly proměnit. Jejich největší příležitost spálil Jakub Bečica, jehož pumelice málem rozlomila břevno litultovické svatyně. Na Davida Mrvu dokonce zívala prázdná branka, ale jeho hlavička ale mířila mimo tři hostující tyče. Tak se z gólu radovaly Litultovice, když nedorozumění domácího brankáře a stopera využil ve 25. minutě Ondřej Haas, jenž zasouval balon do prázdné kysně - 0:1. Litultovice tak šly do kabin s jednobrankovým náskokem.  

Gólová smršť Kobeřic

Ve druhé části už na place dominovaly Kobeřice, kterým se podařilo čtyřmi góly otočit skóre ve svůj prospěch. Skóre srovnal v 52. minutě Marek Vidlák, který centrovaný balon pověsil hlavičkou do šibenice - 1:1. Po hodině hry už domácí družina vedla, když se na střelu Antonína Kubného marně natahoval litultovický brankář Daniel Böhm - 2:1. Třetí branku přidaly Kobeřice v 68. minutě, když prošel Antonín Kubný jako Maradona přes celé hřiště, když mu hostující hráči "uskakovali" a své sólo zakončil přesnou střelou do sítě - 3:1. V 71. minutě uzavřel skóre zápasu střelou k tyči Roman Gargoš - 4:1. Kobeřice ještě zahodily šance Markem Vidlákem, Dušanem Lasákem a Romanem Gargošem. Litultovice se do ohrožení domácí branky dostaly až v závěru druhého poločasu, když Patrik Gloga nacentroval balon na Jana Čermína, jenž z první minul levou tyčku domácí klece. Kobeřice si tak zaslouženě připsaly výhru. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kobeřice B
Aleš Lasák (vedoucí týmu): Už v prvním poločase jsme měli šance, ale nedali jsme je. Góla jsme si vstřelili prakticky sami po naši chybě. O přestávce dostali kluci kouř, začali hrát. Otočili jsme skóre, a další šance jsme neproměnili. Od stavu 2:1 to soupeř zabalil a odchodil.

TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (trenér): Co bylo špatně? Můžete si vybrat - zpracování, nabíhání, přihrávka krátká i dlouhá, klička, obsazování, osobní souboje, odražené míče, klička, zakončení, rychlost, síla, vytrvalost, přehled, výskok, nasazení, obětavost, trpělivost, odhodlání, komunikace, povzbuzení, jedním slovem FOTBALOVOST. Z 5-0-1 je rázem 5-0-3 a obávám se, že s takovým přístupem bude ještě hůř!!!



Sestavy


TJ Sokol Kobeřice B
J. Stříbný [-] - A. Kubný [-] , D. Kusztubajda [-] (70. L. Rycka [-] ) , J. Bečica [-] , P. Ullrich [-] (72. R. Hahn [-] ) , R. Gargoš [-] (80. D. Lasák [-] ) , M. Vidlák [-] , R. Stuchlík [-] , M. Chudík [-] , D. Mrva [-] (51. J. Návrat [-] ) , T. Mrovec [-] (46. F. Kollek [-] )

TJ Sokol Litultovice
D. Böhm [-] - M. Grygar [-] (73. P. Gloga [-] ) , Š. Šťavík [-] , M. Procházka [-] , O. Beníšek [-] , M. Borč [-] , O. Haas [-] (77. J. Čermín [-] ) , D. Lebeda [-] , O. Doležel [-] , M. Šeuer [-] , M. Drápal [-]

ŽK: 31. D. Mrva - 25. D. Lebeda .
Hráči zápasu: A. Kubný .
Počet diváků: 33. Rozhodčí: KANIA Jaroslav - PRASEK Beno, HRUBÝ Heinz.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.