Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2017 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vše podstatné se událo v úvodní dvacetipětiminutovce


Branky


0

Na vedoucí trefu domácích ještě hosté odpověděly. Litultovice ale utekly Oticím během chvilky o dvě branky, a náskok už udržely až do konce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všechny góly padly v první polovině poločasu

Rozjeté Litultovice přivítaly trápící se Otice, a vše podstatné se událo v tomto zápase v úvodní dvacetipětiminutovce, kdy padly všechny branky. Úvodni branka padla hned ve 2. minutě, kdy domácí hosty zamkli na jejich polovině. Po rychlé akci odcentroval Martin Drápal  na neobsazeného Rostislava Cihláře, který zamířil do protipohybu hostujícího gólmana Martina Vitáska – 1:0. Otice srovnaly krok po čtvrthodině hry, když domácí brankář Daniel Böhm na těžkém terénu neudržel balon, který pohotově vrátil za jeho záda Martin Váleček – 1:1. Litultovicím ale o chvíli později znpvu vedly, když se po mnoha odrazech dostal míč Janu Tenglerovi, jenž pokořil bezmocného Martina Vitáska – 2:1. Ve 21. minutě odhlavičkoval otický David Bukovský, centr mířící do pokutového území, na velké vápno přímo k Rostislavu Cihlářovi, který vymetl pravou pavučinu hostující klece – 3:1. V dalším průběhu poločasu se dostal agilní Rostislav Cihlář do několika nadějných střeleckých pozic, ale na Vitáska tentokrát nevyzrál.   V závěru prvního poločasu se vynořil hostující Štěpán Poštulka před domácím brankářem Danielem Böhmem, ale obelstit ho nedokázal. 

Spíše boj, než fotbal

Ve druhém poločasu se už hrálo, místy na neregulérním terénu, bojovné utkání, kdy si ani jedna z družin nevytvořila vážnější šanci. Otice jakoby měly optickou převahu, ale pokořit spolehlivě pracující defenzivu domácích a s jistotou chytajícího brankáře Böhma se jim nepodařilo. Utkání ta skončilo výhrou Litultovic, které se už vydrápaly na medailovou pozici. Zatímco Oticím start do sezóny ale vůbec nevyšel. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (trenér): Fotbal nás zase baví. Dnes na těžkém terénu padly krásné branky a zaslouženě jsme vyhráli. Soupeře jsme sice ve druhé polovině zbytečně pustili do hry, ovšem neměl v ofenzivě takové osobnosti, které by dokázaly přehrát a přelstít naši obranu a gólmana. Skvělý zápas odehrála většina hráčů, jmenovat ovšem nechci, v kabině si to povíme. Těšíme se na další utkání. Čím dál více litujeme neúplné sestavy a nezodpovědného přístupu v prvním kole v Budišově.

TJ Otice
David Bukovský (hráč): Brzy jsme dostali branku, na kterou jsme odpověděli vyrovnávací trefou. Pak jsme dostali ale v rychlém sledu dvě branky. Ve druhé půli už to byl spíše boj, kdy si šance nevypracovalo ani jedno z mužstev.



Sestavy


TJ Sokol Litultovice
- D. Böhm [-] , R. Cihlář [-] , M. Borč [-] , O. Haas [-] , D. Lebeda [-] , O. Doležel [-] , P. Fiala [-] (75. M. Procházka [-] ) , M. Šeuer [-] , M. Drápal [-] , J. Tengler [-] , O. Minarčík [-]

TJ Otice
M. Vitásek [-] - M. Vitásek [-] , L. Leifert [-] (66. L. Čapec [-] ) , A. Gebauer [-] , D. Bukovský [-] , T. Kříž [-] , Š. Poštulka [-] , D. Gorčica [-] , M. Byrtus [-] , M. Váleček [-] , J. Byrtus [-]

ŽK: 5. J. Tengler - 15. J. Byrtus .
Hráči zápasu: R. Cihlář - M. Váleček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MEIER Milan - PUFFLER Jan, BUKOVSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.