Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov potvrdil roli favorita a vyhoupl se do čela tabulky


Branky


0

Budišov už po prvním dějství vedl o tři branky. Ve druhém přidal v rychlém sledu další dvě, a bylo po zápase.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Budišov šel do tříbrankového trháku

Budišov jasně ukázal v Hněvošicích, proč dosud neztratil ani bod. Už od počátku utkání diktoval tempo hry a domácí se dostali za celý zápas ke dvěma šancím, které neproměnili. Už ve 3. minutě střela hostujícího Pavla Pizura vyprášila rukavice domácího brankáře Bartosze Cojga. Pak se hra trošku zklidnila, a mohly to být Hněvošice, které mohly jít do vedení, ale v 18. minutě po chybě hostujícího brankáře a obránce Pavel Ševior z dvaceti metrů netrefil odkrytou branku. Budišov pak šel do vedení ve 22. minutě, když Roman Modelský vyzval ke skórování Jana Kurice, který v pohodě uklízel míč do prázdné kasy – 0:1. Ve 25. minutě vyslal Jan Kuric centr na Romana Modelského, který ale na špatném terénu odkočil až k Janu Vondroušovi, který vrátil balon na Romana Modelského, jehož hlavička mířila do gólmana.  Ve 31. minutě vyslal bombu asi z dvaceti pěti metrů Petr Modelský, a ta málem protrhla síť domácí klece – 0:2. Ve 36. minutě naservíroval Patrik Metelka jak na stříbrném podnosu přihrávku Janu Vondroušovi a ten nabízenou možností nepohrdl – 0:3. O tři minuty Petr Modelský špatně seřídil mířidla. O chvíli později Miroslav Marek rozezvučel jen tyčku.

Dvěma rychlými góly jistil Budišov výhru

Druhá část začala velkou šancí Hněvošic, když Patrik Ferenc vybojoval míč a nabídl ho zpětnou přihrávkou Šimonu Kurzicovi, který ale pálil jen doprostřed branky, kde si střelu pohlídal Aleš Krása. Pak už začali opět úřadovat hosté. V 59. minutě centr Pavla Pizura prodloužil hlavou do sítě Roman Modelský – 0:4. Hned z rozehrávky stál na konci kombinační akce po ose Jan Vondrouš, Filip Pražák a Roman Modelský prvně jmenovaný, který zavěsil – 0:5. V 65. minutě ještě Roman Modelský zahodil pokutový kop, jenž byl nařízen za faul na jeho osobu, když gólman Bartosz Cojg jeho pokus vystihl. Budišov si pak už výhru s přehledem pohlídal, když ještě v závěru zahodil nějaké šance.     



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hněvošice
David Křempek (trenér): Budišov nemá v této soutěži co dělat. To co předvádí je excelentní, a určitě má na výš než na okres. To co hrají je skvělé, a asi dopláceli v minulých sezónách na to, že mají mladé mužstvo. My jsme byli statičtí, přečíslovali nás ve všech směrech. Pokud jsme je nechali hrát byli někde jinde. Pokud jsme je přitlačili, což bylo málokdy, tak taky měli problémy.

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Dušan Anděl (trenér): Musím být hodně kritický k výkonu týmu. Kluci přistoupili k utkání hodně laxně, a kdyby proměnili všechny šance, tak výsledek mohl být vyšší.



Sestavy


TJ Sokol Hněvošice
B. Cojg [-] - P. Ferenc [-] (61. O. Granzer [-] ) , P. Ševior [-] , D. Vitásek [-] (78. M. Schlehofer [-] ) , F. Šumník [-] (46. Š. Kurzica [-] ) , A. Vavřinčík [-] (73. P. Kvita [-] ) , P. Cojg [-] (84. T. Wiltavský [-] ) , R. Buchta [-] , R. Buchta [-] , Z. Vrána [-] , M. Kotzián [-]

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
A. Krása [-] - J. Němeček [-] , M. Marek [-] (64. O. Martynek [-] ) , L. Marek [-] , P. Metelka [-] (57. T. Skácel [-] ) - P. Modelský [-] (61. D. Siažík [-] ) , P. Pizur [-] , J. Vondrouš [-] , F. Pražák [-] , J. Kuric [-] - R. Modelský [-] -

ŽK: 48. M. Kotzián , 67. P. Cojg .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - MIGOTA Tomáš, PRASEK Beno.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.