6:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hlavnice po debaklu ve Vřesině rozstřílela Štítinu


Branky


2. L. Lodňánek , 24. J. Holeš (vl.) , 46. T. Liška , 59. D. Liška , 66. D. Liška , 73. P. Kunczik (vl.)
0

Hlavnice si hravě poradila se Štítinou, které nasázela půtucet branek. Štítina se nezmohla na přesný zásah. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky v hostující síti

Zcela jednoznačné bylo střetnutí mezi domácí Hlavnicí a Štítinou, která se zmohla ne jedinou střelu do břevna až v samém závěru zápasu. Už ve 2. minutě brankářem Petrem Peterkem vyraženou střelu uklízel do branky hlavnický Lukáš Lodňánek – 1:0. Ve 24. minutě centr Lukáše Lodňánka si nešťastně srazil do vlastní branky Jiří Holeš – 2:0. Hosté pak dostali další tvrdý direkt těsně před pauzou, když Tomáš Liška dostal balon do samostatného nájezdu, pláchl hostující obraně a pohodlně skóroval – 3:0. Hlavnice měla v první dějství i další šance, ale David Liška orazítkoval pouze břevno a jeho bratr Tomáš mířil jen do tyčky hostující svatyně. 

Domácí přibalili hostům na cestu další tři kousky

Druhý poločas připomínal nadále vraždění neviňátek. Po hodině hry uvolnil Ondřej Pasterňák nádherně Davida Lišku, a ten počtvrté zarmoutil hosty – 4:0. O pár minut později si postavil těsně před pokutovým územím  David Liška míč k přímému kopu a exkluzivně vymetl šibenici štítinské kasy – 5:0. Definitivní zmar Štítiny dokumentovala 73. minuta když střelu Davida Lišky tečoval do vlastní branky Petr Kunczik – 6:0. A to ještě za Hlavnici zazdili další šance Tomáš Liška, Ondřej Pasterňák a David Ochrana. Hlavnice si napravila reputaci po prohře s Vřesinou, za to Štítina dostala další dardu. 



Ohlasy k zápasu


Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Po celý zápas jsme byli jasně lepším týmem. Soupeř zlobil jen chvilinku a za celý zápas napálil jen jedno břevno. Výhra je naprosto zasloužená.

TJ Tatran Štítina
klubový web: Velice špatný úvod zápasu, když jsme ve druhé minutě neskutečně darovali domácím první gól, určil ráz utkání. Po chvíli si Holeš vstřelil hlavou vlastní branku a tyto dva tvrdé direkty rozklížily psychiku týmu. K tomu třetí branka padla v první nastavované minutě poločasu. Tvrdé K.O. dokonale uspalo náš tým, jenž svěsil do druhé půle hlavy. Nebylo dost zmaru a při dalších brankách opět asistovali naši hráči. Takže jsme viděli druhý vlastní gól tentokrát Petra Kunczika a domácím jsme ležérně (nebo to je neumění?) nabízeli vlastními chybami další gólovky. V závěru utkání jsme se dostali k jednomu nastřelenému břevnu a to bylo vše! Jen dva útočníci bojovali po celý zápas a ti asi snesou přísnější měřítko. Našemu týmu se v Hlavnici nedařilo vůbec ale vůbec nic!!!



Sestavy


Družba Hlavnice
L. Kirschner [-] - O. Pasterňák [-] , D. Liška [-] , D. Haas [-] (60. J. Lukáš [-] ) , Z. Vrána [-] , P. Elbl [-] , P. Martinček [-] (46. P. Jaksch [-] ) , L. Lodňánek [-] , D. Hendrych [-] , S. Lebeda [-] (20. T. Liška [-] ) , D. Ochrana [-] (75. J. Kaván [-] )

TJ Tatran Štítina
P. Peterek [-] - Š. Rohovský [-] , J. Rohovský [-] , D. Adamčík [-] (73. D. Heider [-] ) , V. Watzlavik [-] , P. Škroch [-] , V. Tomáško [-] , P. Kunczik [-] , J. Kunczik [-] (60. J. Hochgesandt [-] ) , T. Halška [-] , J. Holeš [-]

ŽK: 35. D. Ochrana .
Hráči zápasu: D. Liška , D. Ochrana .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: KOPPERBERG Michal - JAKUBEC Josef, BUKOVSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.