2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kapitán Boháč svému týmu zajistil tři body


Branky


0

Vřesina byla lepším týmem a všechny tři body jí zajistil dvěma přesnými zásahy kapitán Boháč. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Boháč otevírá skóre zápasu

Vřesina si během zápasu vypracovala více šancí a zaslouženě si připisuje do tabulky tři body. Už ve 2. minutě nastřeloval Petr Boček míč na bránu, kterou balon minul jen o centimetry.  V 9. minutě po centru Petra Bočka trefil Jakub Hymon jen hostujícího strážce svatyně Matěje Válka. Ve 22. minutě se zjevil sám před brankářem Martin Boháč, ale v nadějné pozici mu podjely nohy. Ve 24. minutě se Martin Boháč pouze zastřeloval, když mu jeho pokus opět vykryl životický brankář Matěj Válek. Po půlhodině hry centr Martina Boháče Jakub Hymon nasměroval do míst, kde Matěj Válek stihl míč vyrazit. V 34. minutě se už Vřesina ujala vedení, když z vlastní poloviny poslal Lumír Vojáček dlouhý pas na Martina Boháče, který si obelstil dva obránce i s brankářem a pohodlně skóroval – 1:0. Pět minut před konce hlavička Jakuba Hymona mířila jen těsně mimo tři tyče. Životice se zmohly v prvním poločase pouze na nepřesnou střelu René Ondřeje. 

Boháč střílí druhou branku

Druhý poločas se odehrával v obdobném duchu jako ten první. Šest minut po jeho začátku vyslal Petr Boček přesně do úniku Martina Boháče, který nasadil brankáři Válkovi kličku a pohodlně skóroval – 2:0. Po hodině hry se po dlouhém autu dostal balon k domácímu Filipu Rončkovi, ale jeho pokus Válek u tyče kryl. O chvíli později si Filip Rončka opět vylámal zuby na brankáři Životic. Životice se ve druhém poločasu prezentovaly pouze nepřesnými pokusy René Ondřeje a Víta Palyzy. V poslední šanci domácích si připravil Vítězslav Čech, ale mířil opět je do Válka. V závěru se už nic nestalo. V 88. minutě byl vystřídán hrdina dne Martin Boháč, jehož kapitánskou pásku na závěr utkání převzal Lumír Vojáček. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí mužstva): Po bojovném výkonu na těžkém terénu jsme vyhráli zaslouženě.

FK Dolní Životice
Zbyněk Světlík (trenér): Chtěli jsme z hřiště soupeře urvat aspoň bod. Soupeř byl ale lepším týmem, a po zásluze vyhrál.



Sestavy


TJ Vřesina
J. Lampart [-] - O. Kocián [-] , V. Čech [-] , L. Vojáček [-] , M. Boháč [-] (88. M. Groh [-] ) , P. Boček [-] , M. Koval [-] (82. D. Buhla [-] ) , F. Rončka [-] (78. V. Kasan [-] ) , P. Kolár [-] , J. Pagáč [-] , J. Hymon [-] (46. P. Strakoš [-] )

FK Dolní Životice
M. Válek [-] - M. Elbl [-] (70. J. Továrek [-] ) , V. Palyza [-] , J. Tengler [-] , F. Elbl [-] , A. Vícha [-] , J. Javorek [-] (70. M. Essler [-] ) , O. Jasník [-] , L. Vícha [-] , M. Pumr [-] , R. Ondřej [-]

ŽK: 18. M. Boháč , 84. D. Buhla - 66. L. Vícha , 78. M. Pumr .
Hráči zápasu: M. Boháč - M. Válek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOTÁSEK Petr - HENNIG Antonín, ŠULA Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.