1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová bodově vykradla Otice


Branky


0

Březová dala v první čtvrthodině dvě branky. Otice sice hned vzápěti snížily, ale víc branek už v zápase nepadlo a hosté se radují ze tří bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vše podstatné se odehrálo v úvodní dvacetiminutovce

Bojovný zápas nabídl duel mezi Oticemi a Březovou. Úvod utkání patřil hostující letce, která poprvé pokořila domácí obranu ve 12. minutě, když dalekonosná střela Michala Šustka skončila za zády domácího brankáře Karla Weisze – 0:1. O čtyři minuty později se Březová prosadila po akci na pravé straně, kdy záložník předložil merunu Martinu Šuhajíkovi a ten umístil balon přesně k tyči otické kasy – 0:2. Otice ale snížily hned vzápětí, když Lukáš Leifert našel přesnou nahrávkou Marka Vitáska, který vyškolil hostující obránce a zavěsil k tyči – 1:2. Do konce poločasu si bez brankového efektu vypracovaly šance obě družstva. David Bukovský se dvakrát snažil pokořit brankáře Březové Jakuba Hromadu, ale obě rány mu gólman vyrazil. Na druhé straně se neprosadil Martin Šuhajík s Michalem Šustkem. 

Fotbalová nuda změnu skóre nepřinesla

Po přestávce se hrála spíše kopaná než fotbal a šancí bylo jako šafránu. Otice měly sice opticky více ze hry, stáhly hru na tři obránce. Jejich snaha končila většinou před hostující šestnáctkou. Domácí se za celý druhý poločas zmohli na dvě střely na branku, ale Marek Vitásek neměl přesnou mušku. Březová využívala okenék v domácí obraně k brejkům, ale ani ty nevedly ke změně skóre. Objevil se v nich hlavně Martin Šuhajík, jehož střely buď zblokovala domácí obrana, nebo brankář Karel Weisz. Otice si tak připisují další porážku, zatímco Březová už má v tabulce devět bodů. 



Ohlasy k zápasu


TJ Otice
David Bukovský (hráč): První poločas byl relativně vyrovnaný. Brzy jsme ale prohrávali o dvě branky. Hned jsme snížili. Druhá půle už byla spíše nakopávaná, my jsme měli tlak, ale byl takový spíše platonický.

TJ Vítěz Březová
Jiří Lichovník (hráč): V úvodní dvacetiminutovce jsme byli lepším týmem. Pak se to přelévalo z jedné strany na druhou. Ve stejném duchu byl i druhý poločas. Myslím si, že jsme vyhráli zaslouženě, protože jsme v první půli byli o něco lepší.



Sestavy


TJ Otice
K. Weiss [-] - M. Vitásek [-] , L. Leifert [-] (84. F. Smuda [-] ) , M. Smuda [-] (72. M. Vitásek [-] ) , F. Paláček [-] , T. Kříž [-] , D. Bukovský [-] (46. O. Kurka [-] ) , D. Gorčica [-] , M. Byrtus [-] , L. Čapec [-] (74. J. Slíva [-] ) , M. Váleček [-]

TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - M. Pretsch [-] (65. D. Řehulka [-] ) , D. Novák [-] , P. Cihlář [-] , M. Šuhajík [-] , J. Kostera [-] , J. Lichovník [-] , P. Cihlář [-] , M. Šustek [-] , J. Šuhajík [-] (76. A. Šuhajík [-] ) , P. Křenek [-] (46. D. Sommer [-] )

ŽK: 75. M. Vitásek - 75. D. Novák .
Hráči zápasu: M. Vitásek - M. Šustek .
Počet diváků: 81. Rozhodčí: TĚŽKÝ Michal - MEIER Milan, HRBÁČ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.