0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice připravily Kobeřicím první prohru v sezóně


Branky


0

Stěbořice bodově vykradly Kobeřice. Už do půle se ujaly dvoubrankového trháku. Výhru pak jistily hned na počátku druhé části. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stěbořice šly do dvoubrankového trháku

Kobeřice ve značně oslabené sestavě po celý zápas na Stěbořice nestačily, a připsaly si první porážku v této sezóně. Stěbořice zato využily zaváhání Jakartovic a dotáhly se na ně. Hosté šli do zaslouženého vedení, když se na světelné tabuli objevila 12. minuta, když nepovedený centr Martina Fiedlera skončila za zády domácího gólmana Lukáše Hluchníka – 0:1. Po půlhodině hry se míč po pravé straně doputoval k Vojtěchu Gracovi, který našel před brankou Michala Jamnického, pro nějž bylo lahůdkou vstřelit branku – 0:2. Domácí se zmohli v první části za stavu 0:1 pouze na jednu střelu Daniela Bočka, kterou vytáhl stěbořický brankář Jakub Losert na rohový kop. Za to hosté mohli ještě své vedení v první části navýšit, ale Vojtěch Graca mířil nad břevno a Michal Kokeš ztroskotal na brankáři Lukáši Hluchníkovi. 

Hosté jistí výhru hned na začátku druhé půle

Hned zkraje druhé části prodloužil centr Martina Fiedlera Vojtěch Graca na Michala Jamnického, který z malého vápna nedal brankáři Lukáši Hluchníkovi žádnou šanci, a ten potřetí lovil míč ze své sítě – 0:3. V dalším průběhu zápasu Stěbořice hlavně držely míč na svých kopačkách a kontrolovaly hru. Kobeřice se dostaly jen k závarům z rohu a standardních situacích. Stěbořice byly nadále nebezpečnější, ale své brejky nedotáhli dokonce ani Michal Jamnický a ani Vojtěch Graca. Skóre se už nezměnilo a tři body po zásluze putují do Stěbořic. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kobeřice B
Aleš Lasák (vedoucí týmu): Už podruhé nám chybělo šest hráčů ze základní sestavy. I když se kluci snažili, tak na tým jako Stěbořice to nestačilo.

TJ Sokol Stěbořice
Milan Hanslík (trenér): Z naší výhrou jsem spokojen. Od začátku utkání jsme byli lepším týmem. Kobeřice jen nakopávaly míče na vysokého útočníka Gargoše a neměli ani jednu šanci. Sice teď lepíme sestavu jak se dá, ale naše výhra tentokrát byla zasloužená.



Sestavy


TJ Sokol Kobeřice B
L. Hluchník [-] - D. Boček [-] (35. F. Ohřál [-] ) , J. Bečica [-] (65. L. Rycka [-] ) , R. Náhlík [-] (71. A. Lasák [-] ) , A. Oberherr [-] , P. Ullrich [-] (58. R. Hahn [-] ) , L. Jašek [-] , R. Gargoš [-] , D. Václavík [-] (82. D. Lasák [-] ) , J. Zbořil [-] , F. Kollek [-]

TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - M. Josefus [-] , M. Jamnický [-] , K. Havlásek [-] , V. Graca [-] (72. D. Burda [-] ) , O. Šmalec [-] , M. Fiedler [-] , M. Paleta [-] , M. Kokeš [-] , F. Otipka [-] , P. Vavrečka [-]

ŽK: 61. R. Gargoš - 63. K. Havlásek .
Hráči zápasu: R. Gargoš - M. Jamnický , M. Fiedler .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PRETSCH Adam - PLAČEK Vladimír, HRUBÝ Heinz.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.