5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov byl ke Štítině ještě milosrdný


Branky


14. P. Metelka , 42. R. Modelský (p.) , 59. M. Pražák , 60. P. Pizur , 75. R. Modelský
0

Zápas byl jednoznačně v réžii Budišova, který kromě pěti branek si vypracoval další velké množtsví branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z mnoha šancí se ujaly pouze dvě

Jako kočka s myší si pohráli fotbalisté Budišova se Štítinou, takže jen zásluhou hostujícího brankáře Petra Peterka nebyl výsledek dvojciferný. Domácí začali pěkně zhurta a už ve 2. minutě se ocitl po rohovém kopu Martin Pražák zcela sám před hostujícím brankářem, ale branku mu byla malá. Stejně se vedlo v 9. minutě i Romanu Modelskému. O dvě minuty později našel centr Patrika Metelky Jana Kurice, ale ten pálí pánubohu do oken. Na tabuli právě naskočila 14. minuta, když Filip Pražák asistoval Patrikovi Metelkovi, jenž lišácky přeloboval zmiňovaného Peterka – 1:0. V 16. minutě utekl po lajně Jan Kuric, který našel pod sebou Romana Modelského, jehož vylapal Petr Peterek. O šest minut poté poslal centr Patrika Metelky Jan Kuric těsně kolem tyče.  Ve 26. minutě našel přesně Petr Modeslaký Martina Pražáka, který si vylámal zuby na štítinském strážci svatyně. Stejně se vede i Romanu Modelskému o pár okamžiků později. Ve 33. minutě pálí Martin Pražák těsně vedle. O chvíli později jeho bratra Filipa opět vymaže brankář Peterek. Druhý úder si Budišov schoval až na závěr prvního poločasu, když byl ve vápně skosen Roman Modelský, který penaltou „ala Antonín Panenka“ zvyšoval na 2:0. 

Budišov uzavřel svůj účet na pěti brankách

Po změně stran se obrázek hry vůbec nezměnil. Hned ve 47. minutě našel Petr Modelský Jana Kurice, jenž z pěti metrů branku minul. O minutu později vyslal Petr Modelský do úniku Pavla Pizura, jenž pálil nad. V 52. minutě vydláždil Petr Modelský pěknou uličku pro Miroslava Marka, kterého opět vychytal Petr Peterek. V 59. minutě našel Filip Pražák krásným pasem svého bratra Martina Pražáka, který znovu rozvlnil síť – 3:0. Hned vzápětí po krásné kombinační akci nesedla Petrovi Modelskému střela tak, že balon v pohodě dorážel do prázdné klece Pizur – 4:0. Poslední úder si Budišov schoval na 75. minutu, když Roman Modelský obelstil dva štítinské stopery a v pohodě pečetil na 5:0. Po pátém gólu už Budišov polevil, netlačil se tak moc do zakončení a v pohodě si hlídal náskok. Štítina se k jedinému ohrožení domácí branky dostala až pět minut před koncem, když střelu Patrika Škrocha zneškodnil brankář Matěj Němeček.     

 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Dušan Anděl (trenér): Výsledek je ještě k hostům hodně milosrdný. Měli jsme snad dvacet šancí, z čehož jsme dali jen pět branek. Takže naše produktivita nebyla moc silná. Soupeř si vypracoval jedinou šanci pět minut před koncem, ale tu lapil náš brankář.

TJ Tatran Štítina
klubový web:: Náš tým věděl moc dobře ke komu zajíždí a jakou kvalitu má momentálně domácí tým, který je asi žhavým kandidátem na postup z naší skupiny. Když k tomu připočteme z různých důvodů sedm chybějících našich hráčů je jasné, že jsme se celý zápas bránili.V první půli při dostatku fyzických sil jsme se jakž - takž ještě ubránili, když jsme druhou branku obdrželi ve 42. minutě z pok. kopu. Ve druhém poločase nás soupeř počastoval ještě třemi góly, a další tutovky buď zahodil nebo je vychytal náš nejlepší hráč Petr Peterek. Týmu nelze upřít bojovnost a obětavost, ale tyto vlastnosti momentálně na soupeře nestačí. Když nasbíráme v kvalitním tréninku fyzičku, pak se určitě dostaví i body. Věřím, že naše mladá ekipa má svou budoucnost, a v dalších zápasech to prokáže i výsledkově.



Sestavy


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
M. Němeček [-] - M. Marek [-] (55. T. Skácel [-] ) , L. Marek [-] , J. Němeček [-] , P. Metelka [-] - J. Kuric [-] (60. A. Levák [-] ) , P. Modelský [-] (67. D. Siažík [-] ) , P. Pizur [-] (74. L. Čonka [-] ) , F. Pražák [-] , M. Pražák [-] - R. Modelský [-]

TJ Tatran Štítina
P. Peterek [-] - D. Heider [-] , D. Adamčík [-] , P. Škroch [-] , P. Kubánek [-] (67. Š. Oczka [-] ) , P. Kunczik [-] , V. Tomáško [-] , V. Watzlavik [-] (75. D. Střílka [-] ) , F. Graf [-] , T. Halška [-] , J. Holeš [-]

Hráči zápasu: P. Metelka , F. Pražák , R. Modelský - P. Peterek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - KUBNÝ Jan, SCHNEIDER Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.