P. Čavera 30. (p.)
V. Graca 35.
2:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Z nepříliš výživného zápasu mají tři body Stěbořice


Branky


30. P. Čavera (p.) , 35. V. Graca - 2. M. Vitásek
0

Otice se hodně brzy ujaly vedení. Stěbořice vyrovnaly z penalty, a ještě do konce poločasu skóre obrátily. Ve druhém už branka nepadla, tak si domácí připsali tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vše podstatné se událo v prvním dějství

Nepříliš pohledný souboj nabídla ve Stěbořicích, kam zavítaly Otice, obě družstva divákům. První branku vsítili hosté, když se po autu dostal míč k Danielovi Gorčicovi, který míč prodloužil k Markovi Vitáskovi a ten jej tečoval do stěbořické kasy – 0:1. Poté se hra přelévala z jedné strany na druhou bez výraznějšího ohrožení branky. Po půlhodině hry fauloval otický Štěpán Poštulka ve vápně Vojtěcha Gracu, a zkušený Petr Čavera poslal míč do sítě z penalty a vyrovnal – 1:1. Ve 35. minutě dokonal obrat ve skóre s přehledem Vojtěch Graca, kterého vyslal do samostatného nájezdu Jakub Fiedler – 2:1. Do konce poločasu se už nic významného neodehrálo. 

Stěbořice výhru udržely

Po přestávce se odehrávala spíše partie mezi oběma šestnáctkami a příliš vzruchu diváci neměli. O něco málo navrch měla domácí družina. Vojtěch Graca, Tomáš Král a Ondřej Šmalec v nadějných pozicích mířili vedle otické branky. Otice se dostaly pouze ke střelám zdálky, z nichž nemohly Stěbořice ohrozit. Skóre se už ve druhém poločase nezměnilo, a Stěbořice se klopotně propracovaly ke třem bodům. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Milan Hanslík (trenér): Nebyl to moc povedený zápas, moc se nám nedařilo, ale jsme rádi za tři body. Vedení hostů, jsme ještě do přestávky otočili. Ve druhé půli jsme úplně přestali hrát, ale i tak jsme měli šance. Nakonec jsme tři body vydřeli.

TJ Otice
David Bukovský (hráč): Zápas to byl celkem vyrovnaný, ale domácí vsítili o jednu branku víc než my a vyhráli. Moc pohledný zápas to nebyl, byla to spíše kopaná.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - J. Holubec [-] , K. Havlásek [-] , V. Graca [-] (85. F. Otipka [-] ) , O. Šmalec [-] , P. Čavera [-] , J. Fiedler [-] (89. L. Burda [-] ) , M. Fiedler [-] , T. Král [-] , M. Kokeš [-] , P. Vavrečka [-]

TJ Otice
M. Vitásek [-] - M. Vitásek [-] , A. Gebauer [-] , O. Kurka [-] (54. M. Smuda [-] ) , F. Paláček [-] , T. Kříž [-] (74. D. Bukovský [-] ) , Š. Poštulka [-] , D. Gorčica [-] (46. L. Leifert [-] ) , M. Byrtus [-] , M. Váleček [-] , J. Byrtus [-]

ŽK: 89. M. Vitásek .
Hráči zápasu: M. Fiedler - M. Vitásek .
Počet diváků: 66. Rozhodčí: HENNIG Antonín - KUZNÍK David, HRBÁČ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.