2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 16:00

4.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litultovice těsně porazily Hněvošice


Branky


0

Vše podstatné se stalo v prvním poločase. Domácí Litultovice se ujaly dvoubrankového vedení, které Hněvošice snížily na konci poločasu. Ve druhém se už žádna šance neujala a Litultovice tak mají další tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vše podstatné se událo v prvním dějství

Vyrovnaný zápas se šťastnějším koncem pro domácí Litultovice, nabídl souboj mezi Litultovicemi a Hněvošicemi. V prvním dějství se odehrávala partie převážně mezi oběma vápny. V 6. minutě se dostal za domácí obranu David Vitásek, ale domácí strážce svatyně Daniel Bria byl na místě.  Vedení se ujala domácí eskadrona, když se ve 22. minutě odražená střela Daniela Lebedy dostala k Ondřeji Doleželovi, který hlavou přehodil vyběhnuvšího brankáře hostí Bartosze Cojga – 1:0. Ve 42. minutě přihrával Ondřej Doležel Rostislavu Cihlářovi, který střelou pokořil hostujícího brankáře Cojga, když míč jen o centimetry přešel brankovou čáru – 2:0. Těsně před odchodem do kabin zahrával hostující René Buchta přímý kop, který osamocený Jan Harazim zasunul do kasy – 2:1. 

Skóre se už nezměnilo a Litultovice mají tři body

Ve druhé části se hra přelévala převážně od šestnáctky k šestnáctce. Hněvošice se snažily hnát do útoku a Litultovicím se otevírala okénka v jejich obraně. V největší šanci se objevil Ondřej Doležel, jehož vychytal brankář Bartosz Cojg. Hosté se dostali do největší šance dvě minuty před koncem, když po centru Pavla Ševiora se dostal do nadějné pozice Martin Schlehofer, ale minul domácí klec. Litultovice už tři body udržely a připsaly si druhou domácí výhru v řadě. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (trenér): Radost ze tří bodů nakonec převážila nad rozporuplnými pocity z podaného výkonu. Fotbal hrál pouze Doležel, ze strany ostatních to byla prachsprostá kopaná. Nezbývá než doufat, že se kluci co nejdříve vrátí ke způsobu hry, která by bavila především je samotné. Soupeři děkuji za férovou hru a za vyhovění s přeložením utkání s ohledem na místní oslavy svátku sv. Bartoloměje.

TJ Sokol Hněvošice
David Křempek (trenér): Byl to z naší strany hodně smolný zápas. Prohrát jsme si nezasloužili a bod jsme si měli odvézt. Bohužel jsme dostali dvě zbytečné branky. Pozitivum je, že už naše hra měla hlavu a patu.



Sestavy


TJ Sokol Litultovice
D. Bria [-] - O. Doležel [-] , R. Cihlář [-] (81. J. Čermín [-] ) , M. Grygar [-] (87. P. Gloga [-] ) , M. Drápal [-] (73. O. Beníšek [-] ) , D. Lebeda [-] (58. O. Haas [-] ) , M. Borč [-] , M. Procházka [-] (46. J. Raschka [-] ) , P. Fiala [-] , M. Šeuer [-] , O. Minarčík [-]

TJ Sokol Hněvošice
B. Cojg [-] - P. Ševior [-] , D. Vitásek [-] , D. Grancer [-] , A. Vavřinčík [-] , M. Wojnarowski [-] , P. Cojg [-] , R. Buchta [-] , R. Buchta [-] , Z. Vrána [-] , J. Harazim [-]

ŽK: 75. O. Haas , 90. O. Doležel - 33. P. Cojg , 66. P. Bartošík , 87. A. Vavřinčík .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: VÁCLAVÍK Josef - HASS Petr (N), LATKA Patrik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.