Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kobeřický Malchárek skolil Vřesinu čtyřmi góly


0

Kobeřicím se podařila odplata za jarní domácí prohru. Řádil především forvard Malchárek, který svými góly zajistil čtyřbrankové vítězství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Malchárek versus Vřesina 3:1

Kobeřice i potřetí využily výhodu domácí prostředí a podařilo se jim porazit Vřesinu. Hosté hned v úvodu zahodili dvě příležitosti. Ve 24. minutě zahodil velkou šanci domácích Vojtěch Malchárek. Svou chybu napravil o minutu později, když obehrál vřesinského brankáře a zavěsil do prázdné klece a rozjel tak svou one man show – 1:0. Za pět minut se Vojtěch Malchárek opřel do míče z dvaceti pěti metrů a nedal hostujícímu brankáři Jakubu Lampartovi žádnou šanci – 2:0. Vřesina snížila ve 36. minutě, když se vysoký centr Martina Boháče dostal k osamocenému Petru Bočkovi a ten se nemýlil – 2:1. Těsně před přestávkou se v závaru v pokutovém území nejlépe zorientoval Vojtěch Malchárek a vrátil domácím dvoubrankové vedení – 3:1.

Kobeřice utekly hostům ještě o dvě branky

Hned po přestávce se zmocnil Vojtěch Malchárek míče, prošel přes pět hostujících hráčů, obešel brankáře a zavěsil do prázdné klece – 4:1. V 62. minutě napálil Petr Ullrich břevno a odražený balon vrátil do sítě Filip Ohřál, který byl na trávníku pouze tři minuty – 5:1. V 71. minutě si na centr Filipa Rončky naběhl Martin Groh a snížil na 5:2. Pro Martina to byl v jeho první mužské sezóně zároveň jeho první gól. Poslední slovo ale měly Kobeřice, když Roman Gargoš sám před brankářem ho dokázal obhodit – 6:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kobeřice B
Aleš Lasák (vedoucí týmu): Začalo se zostra, a hrálo se nahoru dolů. My jsme měli štěstí, že jsme týmu měli Vojtěcha Malchárka, který si z hostující obranou dělal, co chtěl, a dal čtyři branky.

TJ Vřesina
Miloš Chvěja (asistent trenéra): Z naší strany to byla naprosto tragédie. Soupeř nás nějak výrazně nepřehrával, ale dával branky. Naši hráči si asi mysleli, že soupeře se porazí úplně sám.



Sestavy


TJ Sokol Kobeřice B
L. Hluchník [-] - L. Jašek [-] (59. F. Ohřál [-] ) , A. Oberherr [-] (70. D. Václavík [-] ) , M. Rybenský [-] (46. P. Ullrich [-] ) , V. Malchárek [-] , R. Gargoš [-] , O. Bedrich [-] (63. K. Janiš [-] ) , J. Bečica [-] (58. R. Halfar [-] ) , T. Mrovec [-] , J. Zbořil [-] , M. Vidlák [-]

TJ Vřesina
J. Lampart [-] - R. Chvěja [-] (64. M. Groh [-] ) , V. Čech [-] , L. Vojáček [-] , M. Boháč [-] , P. Boček [-] , F. Rončka [-] , J. Hymon [-] (58. M. Škroch [-] ) , P. Kolár [-] , J. Pagáč [-] , V. Kocian [-]

ŽK: 45. R. Gargoš , 77. L. Hluchník - 38. P. Boček , 45. V. Čech .
Hráči zápasu: V. Malchárek .
Počet diváků: 83. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - STANKE Vladimír, CHVĚJA Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.