4:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase dosud neporažených si vybojovaly tři body Jakartovice


Branky


21. J. Morisch , 44. J. Hlaváč , 67. J. Hlaváč , 80. R. Urban (p.) - 75. M. Jamnický
0

Jakartovice po půli vedly o dvě branky. Ve druhém přidaly třetí branku. Stěbořice sice snížily, ale poslední slovo patřilo Jakartovicím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jakartovice jdou do dvoubrankového vedení

Souboj dosud neporažených celků vyzněl pro domácí družinu z Jakartovic, které porazily Stěbořice. Už ve 2. minutě se objevil stěbořický Vojtěch Graca sám před brankářem, ale asi vystřílel svůj střelecký prach minulý zápas. Pak měly šance Jakartovice, ale Jan Tkadleček s Radoslavem Urbanem byli taky neúspěšní. Jakartovice se ujaly vedení ve 21. minutě, když se odražený balon dostal k neúnavnému dříči Janu Morischovi a ten vymetl z hostující klece všechny pavouky – 1:0. Další příležitost spálil domácí Radoslav Urban, jenž trefil jen hostujícího gólmana Jakuba Loserta. Minutu před přestávkou přistál přímý kop Břetislava Malčeka na hlavě Jakuba Hlaváče a ten udělal přestávkou pauzu Jakartovicím ještě veselejší – 2:0. 

Stěbořice se snaží, ale branky střílejí Jakartovice

Do druhého dějství nastoupily aktivněji Stěbořice a přitlačily domácí Jakartovice k jejich pokutovému území. Tutovky zahodili postupně Vojtěch Graca, David Burda, navíc Michal Jamnický orazítkoval tyčku. V 67. minutě putoval balon od Marka Poštulky přes Břetislava Malčeka k Jakubu Hlaváčovi, který trefil nádherně šibenici hostující klece – 3:0. V 71. minutě dostal druhou žlutou kartu Michal Josefus, ale rozhodčí si neuvědomil že mu již udělil druhou žlutou kartu a nechal ho nějaké tři minuty ještě hrát, a teprve na upozornění asistenta ho poslal pod sprchy. Hosté snižovali pak v 75. minutě když balon s pomocí teče zasouvá pod břevno Michal Jamnický – 3:1. Poslední slovo v zápase ale patřilo Jakartovicím, když kanonýr Radoslav Urban proměnil pokutový kop nařízený za faul na vlastní osobu – 4:1. V závěrečné desetiminutovce se zápas už jen dohrával, když Jakartovice už kontrolovaly pouze výsledek. 



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Tomáš Rubý st. (trenér): V prvním poločase jsme byli na hřišti aktivnější, měli jsme i více šancí, a zaslouženě vedli o dvě branky. Ve druhém nás Stěbořice zatlačily, ale podržel nás brankář Janech a my jsme ještě výhru navýšili. Děkuji klukům za předvedený výkon.

TJ Sokol Stěbořice
Milan Hanslík (trenér): Hodnocení je jednoduché, my jsme hráli, a oni dávali branky, a musím říct jednu hezčí než druhou. Měli jsme čtyři samostatné nájezdy, jednou jsme dali tyčku.



Sestavy


FK Jakartovice
M. Janech [-] - M. Baláž [-] (83. T. Matyáš [-] ) , L. Martinka [-] (71. K. Černý [-] ) , M. Sváček [-] , J. Hlaváč [-] , M. Poštulka [-] , J. Morisch [-] , B. Malček [-] , R. Urban [-] , J. Tkadleček [-] , T. Rubý [-]

TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - M. Josefus [-] , J. Holubec [-] , M. Jamnický [-] , V. Graca [-] , P. Čavera [-] , M. Fiedler [-] (52. D. Burda [-] ) , M. Paleta [-] , M. Kokeš [-] , L. Burda [-] (72. F. Otipka [-] ) , P. Vavrečka [-]

ŽK: 45. J. Hlaváč - 51. M. Josefus , 86. J. Holubec . ČK: 75. M. Josefus .
Hráči zápasu: M. Janech , J. Hlaváč - M. Jamnický .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KANIA Jaroslav - TĚŽKÝ Michal, GANČAŘ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.