0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2017 10:00

3.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakartovice lepší v produktivitě


Branky


0

Vyrovnaná partie, ve které hosté prokázali díky větší zkušenosti větší produktivitu a odvážejí si další tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tkadleček posílá hosty do vedení

V nedělním dopoledni změřily síly Dolní Životice s Jakartovicemi. Na trávníku se hrál vyrovnaný duel, v němž prokázaly Jakartovice lepší produktivitu. Už ve 3. minutě našel centr Radoslava Urbana ve vápně Jana Tkadlečka, jež balon seznamil pouze s břevnem. V první šanci domácích se objevil René Ondřej, který se svým samostatným nájezdem pohrdl a brankář Michal Janech tak nadále udržel letošní neprůstřelnost. V 18. minutě zahrával přímý kop Tomáš Rubý ml., ale Radoslav Urban ještě střelecký prach nenašel. Na tabuli svítila 20. minuta, když přihrávku Radoslava Urbana uklízel skluzem do sítě Jan Tkadleček – 0:1. Do konce poločasu se už nic zvláštního nestalo.   

Urban během minuty zlomil odpor soupeře

V úvodu druhé půle mohly Životice vyrovnat, ale hlavičku Víta Palyzy zlikvidoval na brankové čáře hostující brankář Michal Janech. Hosté pak rozhodli během jedné minuty o osudu zápasu. V 54. minutě si přímý kop Břetislava Malčeka zpracoval Radoslav Urban a míč zametl k tyči domácí branky – 0:2. Hned vzápětí křižný centr Marka Poštulky našel Radoslava Urbana, který si už věděl rady – 0:3. Životice si pak sice vypracovaly tlak, který byl ale jalový a Jakartovice nadále hrozily z brejků. V nich se objevili Marek Poštulka, Josef Porubek a Raadoslav Urban. Skóre se už ale neměnilo a Jakartovice výhru v pohodě udržely.



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Životice
Zbyněk Světlík (trenér): Zápas to byl vyrovnaný, jen s tím rozdílem, že co my jsme nedali, tak soupeř proměnil. Klíčovým byl okamžik ve druhé půli, kdy hosté dali dvě branky během jedné minuty.

FK Jakartovice
Tomáš Rubý st. (trenér): Utkání to bylo vyrovnané. My měli šest tutovek, a dali tři góly, oni čtyři tutovky a nedali žádnou. Chci poděkovat klukům za zápas, a že už dva zápasy nedostali branku. Výborný výkon podali rozhodčí.



Sestavy


FK Dolní Životice
V. Toporčák [-] (48. M. Válek [-] ) - V. Palyza [-] , F. Elbl [-] (76. V. Toporčák [-] ) , A. Vícha [-] , J. Javorek [-] , M. Hanák [-] , P. Dušek [-] , O. Jasník [-] , L. Vícha [-] (56. M. Essler [-] ) , M. Pumr [-] , R. Ondřej [-]

FK Jakartovice
M. Janech [-] - L. Martinka [-] (60. T. Matyáš [-] ) , M. Sváček [-] , J. Hlaváč [-] , M. Poštulka [-] , J. Morisch [-] , B. Malček [-] , R. Urban [-] , J. Tkadleček [-] , R. Schreiber [-] (68. J. Porubek [-] ) , T. Rubý [-]

ŽK: 38. P. Dušek , 88. J. Javorek - 40. M. Sváček .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PINČEK Milan - HRUBÝ Heinz, HARAZIM David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.