Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 15:00

3.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov obrací skóre ve druhé části


Branky


0

Opava se ujala dvakrát vedení v prvním poločase a do kabin šla s těsným náskokem. Po přestávce ale Budišov skóre otočil. Opava už jen v samém závěru dokázala snížit, a po druhé za sebou prohrála v poměru 3:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opava jde do kabin s jednobrankovým náskokem

Velice kvalitní a atraktivní podivanou nabídl zápas mezi domácí Opavou a Budišovem. Úvod zápasu vyšel lépe domácí družině, když hosté udělali chybu v rozehrávce, míče se zmocnil David Maisel a pohodlně svůj samostatný nájezd zakončil - 1:0. Po čtvrthodině hry vyslal Filip Pražák dlouhý balón na Romana Modelského a ten svou střelu umístil k tyči - 1:1. Domácím vrátil vedení ve 22. minutě Lukáš Mařádek, jenž využil špatného ofsajd systému Budišova a zkušeně skóroval - 2:1. Závěr poločasu se odehrával převážně mezi šestnáctkami. Hosty nadzvedl okamžik ze závěru poločasu, kdy byl atakován ve vápně Roman Modelský, a oni se dožadovali penaltu, kterou rozhodčí nepískl.  

Budišov hattrickem Martina Pražáka obrací vývoj

Druhá půle vyšla lépe hostům z Budišova, kteří obrátili skóre. V 54. minutě zahrával standardku, míč prodloužil Roman Modelský na Martina Pražáka, který srovnal skóre - 2:2. Poté se hra přelévela opět mezi šestnáctkami, domácí ohrožovali hostující branku střelami ze střední vzdálenosti. V 77. minutě prokličkoval Filip Pražák přes čtyři domácí hráče a předložil míč bráchovi Martinovi, který jej pohodlně zasunul do prázdné branky - 2:3. O pět minut později vyslal Filip Pražák dlouhý pás na Romana Modelského, který si udělal obránce a nahrál Martinu Pražákovi, který dovršil hattrick - 2:4. V 84. minutě si po centru opavského hráče hlavou nešťastně dopravil míč do vlastní sítě Lukáš Marek - 3:4. Budišov si ale už výhru zkušeně pohlídal.    



Ohlasy k zápasu


FK Slavia Opava
Petr Čelůstka (trenér): Kvalitní zápas z obou stran, oba soupeři chtěli hrát fotbal. Po poločasu jsme vedli, ale vedení jsme ve druhém ztratili. Zápasu by podle mě slušela remíza. Dneska jsem ale více spokojený než před týdnem.

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Dušan Anděl (trenér): Výhra se nerodila lehce. Ze začátku byli kluci ospalí, nedařila se rozehrávka, a po poločase jsme prohrávali. Pak jsme změnil rozestavění a zápas se nám podařil otočit a my mám tři body.



Sestavy


FK Slavia Opava
B. Lorenz [-] - A. Kreisl [-] (66. J. Tůma [-] ) , P. Nagy [-] , F. Mužík [-] , R. Škrobánek [-] (75. L. Šustak [-] ) , K. Postřimovský [-] , J. Herrmann [-] , T. Matějek [-] , J. Ihnatišin [-] , D. Maisel [-] , L. Mařádek [-] (59. D. Kříž [-] )

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
A. Krása [-] - P. Metelka [-] , M. Marek [-] , L. Marek [-] , M. Pražák [-] - J. Kuric [-] , A. Levák [-] (46. J. Němeček [-] ) , P. Modelský [-] , P. Pizur [-] (70. D. Siažík [-] ) , F. Pražák [-] - R. Modelský [-]

ŽK: 35. F. Mužík , 77. P. Nagy - 77. J. Kuric .
Počet diváků: 81. Rozhodčí: TĚŽKÝ Michal - HEISER Jaroslav, ŽIDEK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.