5:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice rozhodly v první části


Branky


12. J. Fiedler , 32. V. Graca , 42. P. Čavera (p.) , 43. V. Graca , 80. V. Graca
0

Ve svém druhém zápase přivítali hráči Stěbořic na svém hřišti nováčka soutěže z Dobroslavic. Domácí celek s ambicemi na postup vysoce soupeře deklasoval a to i přesto, že v úvodu zápasu přežil vysoký nápor a mohl prohrávat o dvě branky.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stěbořice dávají čtyři branky

Stěbořice prvních deset minut působily velmi zaskočeně, hosté vysoko napadali a i hned ze startu mohli vsítit dvě branky. Nejprve ze série několika nebezpečných rohových kopů, které se ale nepodařilo dobroslavickým procpat do brány a poté po nekompromisní dělovce Martina Vůjtika, která orazítkovala pouze břevno. Domácí se do své první velké šance dostali v 12.minutě a hned otevřeli skóre. Domácí útočník Jakub Fiedler svým důrazem ve vápně dokázal propasírovat míč pod brankářem a slavila se první branka – 1:0. Šance na vyrovnání přišla kolem dvacáté minuty, kdy se na samotného brankáře řítil hostující útočník Chromečka – toho ovšem dobrým vyběhnutím vychytal domácí strážce svatyně Losert, když míč reflexivně nohou vykopl. A pak už platilo známé pravidlo – nedáš, dostaneš. Domácí borci ve 32. minutě po tlaku v šestnátce dokázali Králem odcentrovat míč na volně stojícího Gracu a ten se hlavou z malého vápne nemýlil – 2:0. O chvíli později se kopal po faulu na domácího hráče pokutový kop, který si na sebe vzal zkušený exekutor Čavera a proměnil – 3:0. Dobroslavický poločas smrti zakončil těsně před koncem utaženou ránou na zadní tyč opět Graca – domácí si tak odnášeli do šatny luxusní náskok – 4:0. Nutno podotknout, že nebýt několika výborných zákroků dobroslavického brankáře Vajdy, mohli domácí vést daleko větším rozdílem.

Zápas se v poklidu dohrával

Druhý poločas už byl ze strany obou celkou spíše ubojovaný, než fotbalový. Oba mužstva se dostávala do pološancí, ale vážnější ohrození brány stále nepřicházelo. Domácí si zkušeně pohlídali náskok z prvního poločasu a celkem pětkrát v průběhu druhé půle vystřídali. Deset minut před koncem završil svůj velmi dobrý výkon domácí Graca, když z hranice šestnáctky lišáckou technickou střelou na zadní tyč přeloboval brankáře Vajdu a završil tak svůj hattrick – 5:0. Stěbořice si tak s přehledem pohlídaly celý zápas a zaslouženě hostům nedovolily odvézt ani bod.

 

 

 

Autor: Václav Chromečka 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Milan Hanslík (trenér): Kdyby hosté vedli po deseti minutách o dvě branky, nikdo by se nemohl divit. Pak už jsme převzali taktovku a na hřišti dominovali a do poločasu dali čtyři branky. Po půli jsme přidali ještě jednu a zaslouženě vyhráli.

TJ Sokol Dobroslavice
Dalibor Vujtík (kapitán): Do desáté minuty jsme se prezentovali hrou, jakou od nás očekávám a soupeře zavřeli na jeho polovině. Bohužel jsme své dvě až tři gólové příležitosti neproměnili a po inkasované brance už byl na hřišti jen domácí tým, který zaslouženě zvítězil.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - M. Jamnický [-] (61. L. Burda [-] ) , T. Král [-] (66. J. Holubec [-] ) , R. Kokošek [-] (16. V. Graca [-] ) , O. Šmalec [-] , P. Čavera [-] , J. Fiedler [-] (81. D. Burda [-] ) , M. Fiedler [-] , M. Paleta [-] , M. Kokeš [-] (75. F. Otipka [-] ) , P. Vavrečka [-]

TJ Sokol Dobroslavice
M. Vajda [-] - M. Vujtík [-] , P. Lukáš [-] (58. T. Boček [-] ) , D. Rathouský [-] , V. Chromečka [-] , J. Stupka [-] , M. Knopp [-] , T. Krejčí [-] , D. Vujtík [-] , M. Lišaník [-] (68. R. Kubesa [-] ) , D. Pavelek [-]

ŽK: 53. P. Lukáš , 85. T. Krejčí , 87. D. Rathouský .
Hráči zápasu: P. Čavera .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - BUKOVSKÝ Josef, HRBÁČ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.