1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2018 16:00

18.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Mostkovice si rozhodující náskok vybudovaly v prvním dějství


Branky


3

V 18. kole 1.A třídy nastoupila na hřišti v Čechovicích v okresním derby domácí jedenáctka proti hráčům z Mostkovic. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mostkovicím se vstup do jarních zápasů vůbec nevydařil, neboť 3x prohrály a okupují předposlední místo tabulky. Čechovice byly na jaře o poznání lepší, vyhrály, remizovaly i prohrály. Říká se, že derby nemá favorita. Což se v tomto utkání potvrdilo. Začátek zápasu patřil domácím hráčům, kteří si vytvářeli šance, ale bez golového efektu.

 

 

Postupem času Mostkovice hru vyrovnaly a v koncovce byly efektivnější než domácí. Ve 21. minutě si na centr z pravé strany naběhl Dadák a poslal svůj tým do vedení. A pro Čechovice bylo ještě hůře.Ve 33. minutě vystřelil Frýbort z trestného kopu z více než 30 metrů. Brankář nedokázal míč před brankovou čarou zkrotit a hosté vedli o dva góly. Po změně stran se zápas změnil v marné dobývání hostující branky. Mostkoviční hráči se soustředili na bránění a do útoku se dostávali jen vyjímečně. V 66. minutě domácí vstřelili kontaktní gól, který zajistil technickou střelou Zapletal. S blížícím se koncem zápasu tlak Čechovických hráčů sílil, ale hosté těsné vedení hájili.

 

Autor: Lubomír Kaprál



Sestavy


TJ Sokol Čechovice
T. Zelinka [-] - M. Němeček [-] (46. P. Kupka [-] ) , F. Kolečkář [-] , L. Koláček [-] , P. Haluza [-] (17. A. Pospíšil [-] ) , J. Veselý [-] (46. T. Novák [-] ) , B. Chmelík [-] , T. Lakomý [-] , P. Zapletal [-] , Š. Hanák [-] , J. Walter [-]

TJ Sokol Mostkovice
M. Lukáš [-] - T. Kazda [-] , M. Sedláček [-] , J. Doseděl [-] , V. Dadák [-] (90. L. Zapletal [-] ) , P. Zapletal [-] , M. Vojtíšek [-] , J. Frýbort [-] , M. Šlambor [-] (87. J. Bureš [-] ) , O. Milar [-] , R. Hanák [-]

ŽK: 41. T. Lakomý , 55. J. Walter , 60. T. Novák - 15. O. Milar , 63. T. Kazda , 88. M. Lukáš .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: VRÁNA Stanislav - KOLOŠ Pavel, KONEČNÝ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích