1:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 15:30

15.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Brodek vyloupil Mostkovice, rozhodl ve druhém poločase


Branky


0

V 15. kole 1.A třídy nastoupila na hřišti v Mostkovicích domácí jedenáctka proti hráčům z Brodek u Přerova. Průběh utkání negativně ovlivnilo počasí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase hráli domácí s prutkým větrem v zádech, díky čemuž měli míč častěji na kopačkách. Ve 25. minutě po dlouhé autovém vhazování létal míč ve velké vápně z hlavičky na hlavičku až se dostal k V. Vojtíškovi a ten prostřelil golmana Huňku. Chvíli na to si Mostkovice vypracovaly ještě další dvě obrovské šance, ale vedení nenavýšily.

 

A tak přišel trest v podobě vyrovnání. Hosté rozehrály trestný kop a Omelka bombou z hranice velkého vápna srovnal skóre utkání na 1:1. Po změně stran hráli po větru hosté. Vzhledem k tomu, že fotbalová kvalita byla na jejich straně, bylo jen otázkou času, kdy se ujmou vedení. A došlo k tomu brzy, již v 50. minutě je poslal do vedení Hejč. Vzhledem k tomu, že domácí za celý druhý poločas hostující branku téměř neohrozili a Brodek přidal další dva góly, skončilo utkání zaslouženě jejich výhrou.

 

AUTOR: Lubomír Kaprál



Sestavy


TJ Sokol Mostkovice
M. Lukáš [-] - B. Bošek [-] , M. Sedláček [-] , J. Doseděl [-] , P. Zapletal [-] , M. Vojtíšek [-] , J. Frýbort [-] (68. M. Šlambor [-] ) , V. Vojtíšek [-] (76. V. Dadák [-] ) , O. Milar [-] , M. Chmelař [-] , T. Kazda [-] (86. J. Bureš [-] )

FK Brodek u Přerova
P. Huňka [-] - O. Zatloukal [-] , F. Šebesta [-] , R. Slanina [-] , M. Mádr [-] (82. A. Glauder [-] ) , A. Složil [-] (74. J. Kudlička [-] ) , D. Chytil [-] , B. Hejč [-] (68. Š. Němec [-] ) , Z. Kudlička [-] , J. Omelka [-] , M. Navrátil [-]

ŽK: 38. M. Chmelař , 78. O. Milar - 34. Z. Kudlička , 78. J. Omelka .
Počet diváků: 62. Rozhodčí: Langhammer Luděk ml. - STRAKA Michal, FORAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.