2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2017 15:00

11.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mostkovice své fanoušky napínaly, body ale nakonec zůstaly doma


Branky


0

V 11. kole 1.A třídy nastoupila na hřišti v Mostkovicích domácí jedenáctka proti hráčům z Kostelce. Jednalo se o další z nekonečného počtu okresních derby. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání patřil hostujícím hráčům. V 7. minutě zahrával Kostelec během krátké chvíle tři rohové kopy, přičemž při tom druhém byl blízko ke vstřelení branky, kdy obránce Chmelařvykopával míč téměř z brankové čáry. A i v dalším průběhu hry měli míč častěji na kopačkách hosté. Domácí se snažili posílat dlouhé nakopávané míče za obranu, ale příliš úspěšní nebyli. Jediný gól prvního poločasu se zrodil v 37. minutě. Na odražený míč od břevna si naběhl Preisler a hlavičkou překonal domácího brankáře Lukáše. Po změně stran Mostkovice vyrovnaly hru. V 67. minutě byl vyloučen autor do té doby jediného gólu Preisler, za udeření soupeře v přerušené hře. Přesilovku využili domácí perfektně. V 76. minutě bombou pod břevno Vojtíšek vyrovnal a chvíli na to po centru do velkého vápna skóroval hlavou Milar. V závěru utkání se sice hosté ještě snažili s výsledkem něco udělat, ale v deseti to příliš nešlo. Všechny body tak zůstaly v Mostkovicích.

 

AUTOR: Lubomír Kaprál



Sestavy


TJ Sokol Mostkovice
M. Lukáš [-] - T. Kazda [-] , D. Voráč [-] (91. O. Tomášek [-] ) , J. Doseděl [-] , L. Zapletal [-] , M. Vojtíšek [-] , J. Kamenov [-] (21. R. Ordelt [-] ) , V. Vojtíšek [-] (68. J. Křišťan [-] ) , O. Milar [-] , M. Chmelař [-] , R. Hanák [-]

TJ FC Kostelec na Hané
J. Vítek [-] - I. Grepl [-] , A. Móri [-] , J. Vinklárek [-] , M. Klimeš [-] (76. D. Hruban [-] ) , D. Preisler [-] , P. Vyhlídal [-] , M. Žídek [-] , T. Langr [-] (84. J. Skalník [-] ) , O. Chytil [-] , M. Synek [-]

ŽK: 48. M. Vojtíšek , 67. M. Chmelař . ČK: 67. D. Preisler .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KUNDRÁT Ladislav - KOUŘÍLEK Martin, SPURNÝ Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.