0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 15:00

10.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hoffmann dvěma zásahy pomohl Bělotínu k výhře


Branky


0

V sobotu 7. října od 15.00 hodin bylo v Určicích odehráno utkání 1.A třídy mezi mužstvy Sokol Určice a Sokol Bělotín. Bělotín ve středu 4. října v dohrávaném utkání vyhrál v Čechovicích 2:0 i přesto, že hrál celý druhý poločas v devíti hráčích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V dnešním utkání se musel obejít bez dvou hráčů – Dominika Malaníka a Jana Březíka, kteří byli v utkání v Čechovicích vyloučeni a bez disciplinárně potrestaného trenéra Petra Zapletala. Tenhle trest však pokládám za formální, neboť spočíval v tom, že trenér neseděl na lavičce náhradníků, ale metr od ní. Jistou výhodou v dnešním utkání pro Určice mohla být skutečnost, že většina hráčů Bělotína měla v nohách náročný středeční zápas a dalo se očekávat, že by jim mohly v závěru utkání docházet síly.

 

To se však nepotvrdilo. Hosté měli od počátku utkání navrch. Jednoznačně nejlepším hráčem na hřišti byl útočník hostujícího mužstva Hoffmann. Byl rychlý, dokázal nahrát, naběhnout si na centr, uvolnit se i nebezpečně vystřelit a dělal určické obraně velké problémy. V 16. minutě se hosté ujali vedení. Střelcem gólu nebyl nikdo jiný než výše zmíněný útočník Hoffmann.

 

Po půlhodině hry se ve středu hřiště domácí hráči zbytečně rozhodli pro zpětnou přihrávku a ztratili míč. Vznikl z toho rychlý protiútok, centr na Hoffmanna, který přízemní střelou k tyči upravil stav utkání na - 0:2. Zajímavá situace vznikla na hřišti v 35. minutě. Míč po zpětné přihrávce brankář hostí napálil z několika metrů do O. Halouzky, ovšem měl štěstí a kulatý nesmysl po odrazu skončil v jeho náručí.

 

I po změně stran byly hosté aktivnější než domácí.. V 77. minutě zvýšil vedení Bělotína na konečných 3:0, střídající Lhotský. Tomuto gólu opět předcházela zbytečná ztráta míče uprostřed hřiště, nasledoval rychlý protiútok a úspěšné zakončení. Hosté si z Určic zaslouženě odvezli tři body.

 

Autor: Lubomír Kaprál



Sestavy


TJ Sokol Určice
T. Hýbl [-] - S. Hejduk [-] (78. M. Bureš [-] ) , O. Halouzka [-] (82. F. Plajner [-] ) , J. Hanzelka [-] (70. M. Šnajdr [-] ) , P. Halouzka [-] , J. Dračka [-] , T. Menšík [-] , M. Mohelník [-] , L. Zelina [-] , J. Frehar [-] , V. Slezák [-]

TJ Sokol Bělotín
J. Matůšů [-] - A. Novosad [-] , P. Hoffmann [-] , J. Ferenc [-] , D. Janovský [-] (86. D. Vacula [-] ) , L. Vrána [-] , V. Bušina [-] , D. Hýža [-] , T. Janíček [-] (79. H. Škrobánek [-] ) , P. Pjatkan [-] , A. Lošťák [-] (61. M. Lhotský [-] )

ŽK: 64. L. Zelina .
Počet diváků: 51. Rozhodčí: Molík Jan - ŠTEIER Michal, DOLANSKÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.