2:3p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 15:30

8.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Halouzkové versus Dostálové


Branky


0

V sobotu 23. září od 15.30 hodin bylo na hřišti v Určicích odehráno utkání 8. kolo 1. A třídy, skupiny B, olomouckého krajského fodbalového svazu, ročníku 2017-2018, mezi místní jedenáctkou a mužstvem Sportovní klub Lipová.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po několika denních deštích bylo hřiště podmáčené, a tak se čekalo, zda jej hlavní rozhodčí uzná jako způsobilé nebo ne.  Půl hodiny před začátkem utkání pršet přestalo, a utkání se hrálo. V úvodu zápasu se domácí snažili posílat vysoké centry do šestnáctky, což však žádný efekt nepřineslo. Hosté byli při zakončování akcí nebezpečnější. V 11. minutě poslal Vybíhal centr do malého vápna, na který si naběhl Liška. Jenže po skluzu skončil v domácí síti Liška a míč těsně vedle.

 

Chvíli na to se řídil na určickou branku P. Dostál, ale vystřelil mimo tři tyče. Výbornou akci vymyslely Určice v 18. minutě. Menšík rozehrál rohový kop, který u bližší tyče prodloužil Fréhar do míst kde stál P. Halouzka a ten zakončoval do horní části branky - 1:0.

 

Za daného stavu vyvinuli hosté maximální snahu s cílem vyrovnat. Nečastěji domácí obranu zaměstnával Liška. Za zmínku stojí jeho střela z 27. minuty, kterou gólman vytěsnil na roh, nebo tutovka kdy ze dvou metrů zakončoval mimo. A v 32. minutě se Lipové vyrovnat podařilo, po střele M. Dostála k tyči - 1:1.  

 

Na začátku druhého poločasu byli blízko od vstřelení gólu hosté ovšem trefili se  do břevna. Chvíli na to zaúřadovala na druhé straně hřiště bratrská dvojice v určickém dresu. P. Halouzka přihrál O. Halouzkovi a i když se brankář snažil míč vytěsnit mimo branku jeho cestě do sítě zabránit nedokázal. Když už se zdálo, že všechny body zůstanou v Určicích, vyrobil v 85. minutě gólman hrubou chybu a umožnil P. Dostálovi srovnat stav utkání na 2:2.

 

V penaltovém rozstřelu se domácím vůbec nedařilo, nevstřelili ani jeden gól, zatím co hosté byli úspěšní 3x. Dva body tak získala Lipová.

 

AUTOR: Lubomír Kaprál 


Sestavy


TJ Sokol Určice
T. Hýbl [-] - S. Hejduk [-] , O. Halouzka [-] , V. Krajíček [-] (58. J. Hanzelka [-] ) , P. Halouzka [-] , F. Plajner [-] , T. Menšík [-] , M. Mohelník [-] (76. M. Šnajdr [-] ) , M. Bureš [-] (64. P. Mlčoch [-] ) , L. Zelina [-] , J. Frehar [-]

SK Lipová
R. Vybíhal [-] - M. Moštěk [-] , M. Takáč [-] , F. Žilka [-] , P. Novák [-] - M. Vybíhal [-] , M. Dostál [-] , J. Jamrich [-] , D. Drexler [-] (72. R. Štěrba [-] ) - P. Dostál [-] , M. Liška [-] (82. P. Růžička [-] )

ŽK: 34. L. Zelina , 68. P. Halouzka - 36. M. Liška , 39. M. Moštěk , 61. D. Drexler , 85. M. Vybíhal .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: Vojtek Jaroslav - SLOTA Marek, JANUŠ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.