Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.08.2017 17:00

1.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

6.0

Zázemí

--

FOTO: Čechovice na úvod vyhrály v Určicích, branky padaly jen v první půli


Branky


35. R. Paul - 12. M. Hatle , 33. M. Ján , 45. F. Kolečkář
0

V sobotu 5. srpna od 17. hodin bylo na hřišti v Určicích odehráno utkání 1.A třídy, skupiny B, mezi domácí jedenáctkou a mužstvem Čechovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V sobotu 5. srpna od 17. hodin bylo na hřišti v Určicích odehráno utkání 1.A třídy, skupiny B, mezi domácí jedenáctkou a mužstvem Čechovic. Několik úvodních minut utkání patřilo Určicím.  V 5. minutě přihrál od pravého rohového praporku Ondřej Halouzka svému bratrovi Petrovi, který si na míč naběhl do malého vápna. S jeho hlavičkou si ale gólman hostí poradil. Postupem času hosté hru nejen vyrovnali, ale začali domácí přehrávat.

 

A ve 12. minutě se ujali vedení. Na centr z levého křídla si naběhl trestuhodně nepokrtý Hatle a rozvlnil síť za zády brankáře Menšíka. Ve 20. minutě mohli hosté vést o dvě branky. V pádu hlavičkoval Haluza a míč skončil těsně vedle tyče. Chvíli na to stali při Určicích Všichni Svatí. Střela Jána skončila na tyči. Po půl hodině hry se Čechovice přece jen prosadily podruhé. Úspěšným střelcem byl Ján - 0:2. Dvě minuty na to se gólu dočkaly i Určice. Po rohovém kopu se trefil Paul - 1:2. V posledních vteřinách prvního poločasu upravil Kolečkář stav utkání na 1:3.

 

 Čechovice po změně stran, vědomy si dvoubrankového vedení, myslely spíše na obranu. Naproti tomu domácím hráčům se herně příliš nedařilo. Dostat se na dostřel branky hostů byl problém. Za celý druhý poločas musel gólman Polák pouze 2x po trestných kopech vyboxovat míč do bezpečí. Do jediné větší šance domácích se tak dostal až v nastaveném čase střídající Vodák, ale snížit se mu nepodařilo. Hosté si tak zaslouženě odvážejí z Určic tři body.

 

AUTOR: LUBOMÍR KAPRÁL



Sestavy


TJ Sokol Určice
L. Menšík [-] - R. Paul [-] , V. Krajíček [-] (73. M. Bureš [-] ) , O. Halouzka [-] , P. Halouzka [-] , F. Plajner [-] (78. P. Vodák [-] ) , M. Mohelník [-] (64. M. Šnajdr [-] ) , T. Menšík [-] , L. Zelina [-] , J. Frehar [-] , V. Slezák [-]

TJ Sokol Čechovice
J. Polák [-] - O. Maděrka [-] , P. Haluza [-] (57. J. Klváček [-] ) , M. Hatle [-] (89. J. Nejedlý [-] ) , M. Ján [-] (82. B. Chmelík [-] ) , T. Lakomý [-] , F. Kolečkář [-] , T. Novák [-] , J. Walter [-] (70. J. Veselý [-] ) , L. Koláček [-] , Š. Hanák [-]

ŽK: 56. V. Krajíček .
Počet diváků: 134. Rozhodčí: KUNDRÁT Ladislav - OULEHLA Miloslav, VRÁNA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.