3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 11:00

10.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokomotiva uštědřila trojku Stráži nad Nisou, té byli už v první půli vyloučeni dva hráči


Branky


14. V. Česenek (p.) , 36. L. Piršel , 77. M. Horáček
0

Hosté měli k rozhodnutím sudího velké výhrady...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První minuty patřily šancím domácích, kdy se nejprve zastřeloval Beneš, ale jeho hlavička skončila hodně vysoko nad brankou. Další závar ve vápně hostů po rohovém kopu skončil pokutovým kopem za stažení domácího borce a na světě byla penalta. S tou si bezpečně poradil Česenek a poslal brankáře na druhou stranu - 1:0 pro Lokomotivu!

 

To hosté špatně nesli a začali se uchylovat k diskuzím s rozhodčím a také hrubým faulům, po jednom z nich byl vyloučen strážský Landa. Proti oslabenému soupeři Lokomotiva přidala a výsledkem byl druhý gól v síti hostí, o který se postaral Piršel. 2:0! Stráž i v deseti předváděla kvalitní kombinaci, ale měla problém se zakončením.Těsně před poločasem se nechal zbytečně po druhé žluté kartě vyloučit další hráč hostí a rázem byli v devíti.

 

Ve druhé půli se Strážští soustředili na bránění a čekali na šance ze standardních situací.Českolipští hráči si nevěděli rady s neprostupnou defenzívou hostí a tak se často utápěli v nepřesnostech či častých ofsajdech. Fotbalu bylo ve druhé půlce pomálu, Stráž dobře bránila a ještě byla schopna občas zahrozit i v devíti lidech,ale bez gólového efektu. Ze zoufalé útočné snahy domácích nakonec přišla třetí branka, kdy rychlonohý Horáček utekl již unavené obraně Stráže a skóroval na 3:0! Poté se zápas už jen dohrával.

 

AUTOR: Tomáš Fišer



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Česká Lípa
Tomáš Fišer: Jsme rádi za důležité domácí vítězství, hosté byli kvalitní, určitě nepatří do spodních pater tabulky.




Sestavy


TJ Lokomotiva Česká Lípa
T. Fišer [-] - O. Pospíšil [-] , V. Sedláček [-] , R. Lupoměský [-] (76. D. Husák [-] ) , P. Lebduška [-] (78. V. Volejník [-] ) , V. Česenek [-] , L. Piršel [-] , M. Horáček [-] , J. Beneš [-] (74. P. Lebduška [-] ) , L. Zlatníček [-] , T. Karas [-]

Stráž n.N.
S. Černý [-] - T. Drašner [-] , J. Kapras [-] , L. Minář [-] , J. Jirsa [-] , T. Oberreiter [-] (69. R. Pospíšil [-] ) , L. Michalík [-] (58. A. Oplištil [-] ) , D. Landa [-] , J. Havlíček [-] , P. Horáček [-] , P. Dostál [-]

ŽK: 76. T. Karas - 14. J. Kapras , 15. P. Dostál , 70. R. Pospíšil . ČK: 24. D. Landa , 45. P. Dostál .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Paulus Petr - ŠVEC Martin, KUTÍLEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.