Jenišovice přetlačily Lokomotivu


Branky


33. D. Hurt , 37. V. Vích , 69. M. Randák , 77. M. Randák
0

Dvěma góly se blýskl Randák.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým na hosty vlétl a zasypal je spoustou střel, ale ze začátku i dost nepřesných. Jenišovice hrály hodně od podlahy a předváděly sice kvalitní fotbal se spoustou kombinací, ale taky dost hrubé až surové zákroky, se kterými rozhodčí Blaschke nic nedělal.

 

Po dvaceti minutách se hra srovnala, Lokomotiva začala lépe kombinovat a dostávala se do zajímavých šancí, po závaru nastřelila dokonce břevno domácí branky. Po půlhodině zápasu přišel trestný kop Jeníšovic z 18 metrů, a jelikož hostující gólman balón neudržel, tak už měl dorážející Hurt jednoduchou pozici - 1:0!

 

Poté přišel první sporný moment - ve vápně domácích byl podražen Kliment, ale rozhodčí alibisticky ukázal jen na roh. Ve 37. min. Jeníšovice zahrávají rohový kop a po skrumáži v malém vápně dotlačil míč do sítě Vích - 2:0! Těsně před poločasem se Česenek probil do vápna Jenišovic evidetní faul na něj, ale opět němá píšťalka... To už bylo na hosty trochu moc.

 

Druhý poločas byl v režii domácích, kteří ostřelovali českolipskou branku ze všech pozic, ale bezúspěšně, a tak ke vstřelení třetí branky jim musel pomoci svojí chybou jeden ze stoperů, který poslal Randáka do samostatného úniku a ten nezaváhal - 3:0!

 

Blížil se konec zápasu a při chuti hrající Randák precizní tvrdou ranou k tyči přidal čtvrtý gól. Hosté měli problém se zakončením a své nadějné šance utápěli v kombinaci do šířky bez koncovky. Do konce zápasu stojí snad za zmínku jen brutální zákrok Vavřicha na půlce na hostujícího stopera v 90. minutě, který byl za hranou a skončil zraněním.

 

Autor: Tomáš Fišer



Ohlasy k zápasu



TJ Lokomotiva Česká Lípa
Tomáš Fišer: "Jenišovice vyhrály zaslouženě, byly fotbalovější, jen jejich tvrdost byla místy za hranou. Mrzí mě, že rozhodčí nenašel odvahu odpískat penaltu v první půli, protože měl."



Sestavy


FC Jenišovice
M. Cejnar [-] - M. Resl [-] , V. Vích [-] , M. Bubák [-] , V. Holeček [-] - M. Randák [-] , D. Hurt [-] (64. T. Rác [-] ) , M. Randák [-] , Z. Kalousek [-] - M. Vavřich [-] , M. Hradecký [-] (46. P. Pekař [-] )

TJ Lokomotiva Česká Lípa
T. Fišer [-] - O. Pospíšil [-] , V. Sedláček [-] , P. Lebduška [-] , V. Česenek [-] , R. Lupoměský [-] (81. P. Lebduška [-] ) , M. Horáček [-] , J. Beneš [-] (76. D. Kosťun [-] ) , L. Zlatníček [-] , T. Karas [-] , D. Kliment [-]

ŽK: 18. D. Hurt , 62. V. Holeček , 65. M. Resl , 89. M. Randák - 62. J. Beneš .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Blaschke Petr - HORÁČEK Michal, MAREK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.