Lokomotiva převálcovala Doksy B


0

Jasnou kanonádou skončil duel Lokomotivy Česká Lípa a rezervy Doks. Domácí Pospíšil si připsal hattrick.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První minuty patřily agilnímu týmu domácích a než se hosté pořádně rozkoukali už jim Pospíšil vstřelil první branku po přesném nákopu za obranu a jeho precizním zakončení! Opaření hosté si nevěděli rady s kvalitní kombinací českolipských fotbalistů a po rohovém kopu a hlavičce Zlatníčka to bylo 2:0! Z šoku se snažila hosty probrat kvalitní zkušená dvojce Beránek-Chlumecký, ale prvně jmenovaný selhal v dobré pozici v zakončení a vůbec netrefil branku.

 

Na sklonku úvodní půlhodinky dostal balón mezi beky rychlonohý Piršel obešel i brankáře Doks a s přehledem uklidil na 3:0! Uběhlo pár minut a opět při střelecké chuti hrající Piršel zasekl krajního beka Doks ve vápně a obstřelil v tu dobu již zoufalého hostujícího brankáře 4:0! Lokomotiva stále tlačila a Doksy s vypětím všech sil vzývaly poločasovou pauzu.. dočkali se už bez újmy - půle 4:0.

 

Druhý poločas se domácí zatáhli nechali hosty trošku vystrčit růžky, ale s jejich dvěma pokusy si domácí Fišer s přehledem poradil, a tak se opět ke slovu dostal Pospíšil - nejprve gólman hostí tak dlouho otálel s odkopem míče, až ho domácí útočník oloupil a nadvakrát ho popáté prozvonil 5:0! Zápas už se jen dohrával. Doksy neměly sílu na zvrat a Lokomotiva byla spokojena s výsledkem, ne tak Pospíšil, který chtěl docílit hattricku, a to se mu nepříliš prudkou ranou doprostřed branky po zemi podařilo, a završil tak černý den brankáře Starkbauma na konečných 6:0!

 

Autor: Tomáš Fišer



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Česká Lípa
Tomáš Fišer (brankář): Výsledek, předvedená hra a 3 body jsou super, po debaklu ze čtvrtka bylo potřeba se zvednout.




Sestavy


TJ Lokomotiva Česká Lípa
T. Fišer [-] - O. Pospíšil [-] , D. Kosťun [-] (81. L. Bukáček [-] ) , P. Lebduška [-] (76. V. Volejník [-] ) , L. Piršel [-] , V. Česenek [-] , R. Lupoměský [-] , J. Beneš [-] , L. Zlatníček [-] , T. Karas [-] , D. Kliment [-]

TJ Doksy B
D. Starkbaum [-] - J. Zajkr [-] , M. Hořčík [-] (46. L. Vácha [-] ) , M. Vidner [-] , J. Doubrava [-] , J. Beránek [-] , R. Chlumecký [-] , M. Jakša [-] , J. Plachý [-] (67. M. Plachý [-] ) , S. Miler [-] , J. Vítek [-] (62. J. Doubrava [-] )

ŽK: 81. S. Miler .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOVÁŘ Vojtěch - ZBOROŇ Petr, HRBÁČEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.