Derby skončilo remízou


0

Před utkáním byli mírným favoritem domácí borci s kvalitním kádrem, avšak už první minuta zápasu jim ukázala, že to nebude jednoduchý zápas...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na trestný kop do vápna si naběhl jeden z hostujících hráčů,jeho hlavičku ještě domácí Kluch dokázal vyrazit,ale na dorážku Pospíšila už byl krátký 0:1!Hosté snad ještě v návalu euforie zapomněli bránit a po rychle rozehraném přímém kopu a následné hlavičce Jirky Bečvaříka bylo srovnáno 1:1!

 

Domácí celek zabral a začal hosty zlobit rychlými útoky a po jednom z nich po chybě obránce Lokomotivy přišel gól Porsche,který nadvakrát překonal Českolipského Fišera v brance 2:1 pro Holany.Do poločasu snad stojí za zmínku jen pár pokusů Vacka,ale ten neměl přesnou mušku..Na konci první půle byl ve vápně evidentně faulován hostující Česenek,ale rozhodčí Vachek to tak nějak nechal být a tak poločas 2:1 pro DYNAMO.

 

Druhá půle byla o snaze bojovných hostů urvat nějaké body a domácích z nějakého brejku zvýšit náskok.Mnoho šancí nepřicházelo a tak až se závěrečnou desetiminutovkou se začalo něco dít.Českolipští začali hrát vabank a ve velké šanci nejprve neuspěl jejich střelec Česenek,který jen nastřelil ležícího Klucha.Přišla 85.minuta a domácí Válek běžel sám od půlky na gólmana Fišera ten jeho pokus o lob zlikvidoval a vzápětí se naplnilo již otřepané,ale stále pravdivé nedáš dostaneš a Česenek po kličce brankáři srovnal na 2:2 v 86.minutě!

 

V závěru se ještě domácí Nedbal snažil svými dlouhými auty pozlobit Lokomotivu,ale bez efektu a když ani závar Českolipských v 92.minutě neskončil brankou derby skončilo plichtou.



Ohlasy k zápasu



TJ Lokomotiva Česká Lípa
Tomáš Fišer (brankář): Od nás perfektní bojovný a týmový výkon,bod bereme..stínem utkání bylo zranění našeho útočníka Plachého a také špatný výkon hlavního rozhodčího.



Sestavy


Dynamo FC Holany
K. Kluch [-] - T. Hřebřina [-] , D. Bečvařík [-] , O. Kočí [-] (86. P. Nedbal [-] ) , J. Vacek [-] - F. Porsch [-] , O. Vacek [-] , P. Jantač [-] (55. M. Demeter [-] ) , M. Válek [-] , L. Mikysa [-] - J. Bečvařík [-] -

TJ Lokomotiva Česká Lípa
T. Fišer [-] - O. Pospíšil [-] , D. Plachý [-] (74. D. Kosťun [-] ) , V. Sedláček [-] , J. Beneš [-] (84. L. Dušánek [-] ) , V. Česenek [-] , R. Lupoměský [-] , M. Horáček [-] , L. Zlatníček [-] , T. Karas [-] , D. Kliment [-]

ŽK: 49. T. Fišer .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Vachek Václav - PÁNEK Michal, OUŘEDNÍK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.