Pěnčín vstoupil do sezóny výhrou v České Lípě


Branky


0

Kvalita a zkušenost Pěnčína ukázala Lokomotivě, co je v soutěži bude čekat. Hlavní postavou zápasu byl hostující Bárta, autor hattricku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na kvalitně připraveném českolipském pažitu se představil tým hostů z Pěnčína. První čtvrthodinka zápasu byla spíše oťukávací, za zmínku stojí jen rána Pospíšila, která olízla břevno branky hostí po závaru ve vápně. Vzápětí přichází chyba domácího stopera, kterou s přehledem využil Bárta a otevřel skóre - 0:1! To zkušeným a kvalitní hostům dodalo klid a domácím malinko sebralo vítr z plachet. Na sklonku úvodní půlhodinky zvýšil Jaček přízemní ranou na zadní tyč - 0:2!

 

Pěnčín do půle svíral domácí u jejich vápna a ti se zmohli jen na pár akcí po stranách bez přesného centru, a tak si v závěru poločasu naběhl agilní Bárta mezi stopery a po krásné kolmici nadvakrát překonal brankaře Fišera potřetí. Poločas 0:3!

 

Druhá půle byla o snaze domácích o zkorigování výsledku a hostů o překonání z mnoha šancí domácího brankáře, který se překonával, aby udržel alespoň přijatelný výsledek. Po jednom z centrů domácích zazvonilo opět jen břevno po hlavičce Zlatníčka a po dalším závaru chybělo domácím i kousek štěstíčka ke zasloužené korekci výsledku.

 

Na to už se nemohl dívat hostující střelec Bárta a z brejku dal svou třetí branku v zápase - 0:4! O minutu později snížil M. Horáček po skrumáži ve vápně a zaznamenal čestný úspěch domácích - 1:4! Do konce zápasu zahrozil Pěnčín ještě několikrát, ale domácí držel brankář Fišer, alespoň pod bůrem.

 

Autor: Tomáš Fišer



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Česká Lípa
Tomáš Fišer (brankář): Musím říct, že hosté se ukázali jako velice kvalitní a zkušený tým, který nám ukázal, jak hraje špička soutěže! Pro nás to byla velká zkušenost, věřím, že přijdou zápasy, ve kterých ukážeme, že tuto soutěž můžeme hrát.




Sestavy


TJ Lokomotiva Česká Lípa
T. Fišer [-] - O. Pospíšil [-] , P. Lebduška [-] , M. Horáček [-] , L. Piršel [-] (80. P. Lebduška [-] ) , V. Česenek [-] , V. Sedláček [-] , R. Lupoměský [-] (70. D. Plachý [-] ) , L. Zlatníček [-] , T. Karas [-] , D. Kliment [-]

TJ Sokol Pěnčín
M. Semenský [-] - L. Kunst [-] , T. Bárta [-] (83. J. Škréta [-] ) , M. Kotrman [-] (70. M. Kratochvíl [-] ) , J. Škréta [-] , D. Primásek [-] , T. Kratochvíl [-] (63. J. Žďárský [-] ) , J. Jaček [-] , T. Mendlík [-] , J. Bárta [-] , J. Lhoták [-]

ŽK: 60. L. Piršel - 59. T. Mendlík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Bohata Antonín - MALENA Martin, ZLATNÍK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.