Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 16:30

25.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrahovice si s chutí zastřílely


0

Vrahovice rozhodly o svém vítězství hned v prvním poločase, který vyhrály 3:0. Vítězství režíroval střelec hattricku Jan Studený.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned od úvodu byli aktivnější domácí hráči, kteří svého soupeře zatlačili. Kralice opět hráli stejně, jak v podstatě hrají celé jaro. Poctivá obrana a vyrážení do brejkových situaci. Domácí však vstřelili rychlé branky, kdy se prosadil Dvořák a po něm dvakrát Studený a skóre bylo 3:0. Rázem bylo v podstatě po zápase, přestože si hosté nějaké šance vytvořili, tak se branky v prvním poločase nedočkali a poločas skončil 3:0.

V úvodu druhé půle využil Řezáč nekoncentrace domácích a snížil na 3:1. Uklidnění, ale záhy přinesl Kratochvíl 4:1. Během druhého poločasu ještě uzavřel hattrick Studený 5:1. Další šance domácích opět jako tradičně pochytal Miler. Na druhé straně i hosté si vytvářeli šance, kdy využívali snahy Vrahovic útočit, ale žádnou další branku se už nepodařilo vstřelit a výsledek utkání byl 5:1 pro Vrahovice.



Ohlasy k zápasu


Sokol Vrahovice
Pavel Zapletal (trenér Vrahovic): Poločas skončil 3:0. Utkání jsme měli plně pod kontrolou a zaslouženě jsme vyhráli. Hrálo se na jednu branku. Po dlouhé době jsme byli lepším týmem. Naším nejlepším hráčem byl střelec hattricku Jan Studený.

FC Kralice na Hané B
Vladimír Horák (trenér Kralic "B"): Klasický náš průběh, soupeř se do nás zakousnul a vstřelil tři branky a bylo po zápase. My už jsme ve stadiu, že už to pouze dohráváme. Začínáme mít i problém s účastí hráčů. Soupeř byl dnes lepší, ikdyž my jsme dnes také měli nějaké šance. My jsme ve stavu už pouze tuto sezónu dohrát. Nejlepším hráčem našeho týmu byl Jakub Mráček, který dnes hrál na stoperovi a také Lukáš Petržela.



Sestavy


Sokol Vrahovice
D. Pokorný [-] - J. Doležal [-] , R. Šmíd [-] , M. Procházka [-] , J. Hájek [-] - P. Michalec [-] , M. Kratochvíl [-] , J. Dvořák [-] , D. Prucek [-] - J. Studený [-] , V. Marek [-] (75. P. Zapletal [-] )

FC Kralice na Hané B
R. Miler [-] - T. Procházka [-] , L. Dvořák [-] , J. Mráček [-] , P. Pospíšil [-] - Z. Hrubý [-] , V. Horák [-] , L. Petržela [-] , D. Němčík [-] - R. Alexy [-] , F. Řezáč [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.