1:4
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 13:30

4.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roudnice uspěla na hřišti Baníku Ohníč


Branky


16. V. Čechák - 4. J. Trejbal , 21. P. Krása (p.) , 44. P. Krása , 72. L. Kalous
0

Hostující Krása se trefil dvakrát. Jak zápas probíhal?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 Roudnici nejprve dostal do vedení Trejbal, který levačkou poslal míč k tyči. Domácí měli velkou šanci ve 12. minutě, Doležal se ale stihl přemístit a střelu Zoubka vyrazil. Na druhé straně centroval Trejbal a Kalous akrobaticky pálil těsně mimo. Škoda, že si o míč neřekl za ním nabíhající Jansa, ten by měl mnohem lepší palebnou pozici. Kalous pak sice po úniku střílel jen do gólmana, ale Žemba zahrál rukou a z penalty se trefil Krása. Domácí se dočkali snížení téměř vzápětí, když se ze standardky parádně trefil Čechák. 


 Ve 37. se vytáhl Rossenkranc, který vytáhl pokus Krásy ze šibenice. Poté hlavičkoval Pilař jen do jeho náruče a na druhé straně měla Roudnice štěstí, když po standardce mířil do tyče Mašata. Trest za neproměněnou tutovku přišel vzápětí. Hosté rychle rozehráli, přes Joba a Novotného se dostal míč ke Krásovi a ten po zemi přidal třetí branku SK.

 

 

Ve druhém poločase už Baník Ohníč nebezpečný nebyl téměř vůbec. Postupem času hosté přebírali iniciativu a v pohodě si kontrolovali vedení. To mohli několikrát navýšit, ale dočkali se až v 72. minutě, kdy si centr Kalouse srazil do vlastní branky jeden z obránců.     

 

AUTOR: David Lisec



Sestavy


TJ Baník Ohníč
P. Rossenkranc [-] - P. Žemba [-] (54. P. Rak [-] ) , P. Popp [-] , M. Mašata [-] (46. F. Macháček [-] ) , D. Císař [-] - D. Čermák [-] , F. Čechák [-] , V. Čechák [-] , T. Zoubek [-] - J. Mravec [-] , P. Homolka [-] (26. E. Pálka [-] ) -

SK Roudnice nad Labem
D. Doležal [-] - P. Job [-] - J. Novotný [-] , J. Hubený [-] (85. M. Neuman [-] ) , P. Krása [-] , J. Trejbal [-] , T. Voves [-] (62. J. Hádek [-] ) - L. Kalous [-] (82. D. Hlaváček [-] ) - M. Šmidrkal [-] , P. Matuszewski [-] , P. Jansa [-] (38. J. Pilař [-] )

ŽK: 36. M. Mašata , 52. P. Popp , 74. T. Zoubek , 77. F. Čechák , 90. P. Rak - 79. P. Matuszewski .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šefčík Josef - OBORNÍK Jaroslav, MAREŠ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.