5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 16:30

21.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brodek odjel s "rukavicí"


Branky


25. J. Kalandřík , 43. L. Klus , 69. D. Bajer , 73. L. Klus , 82. .. Nezval
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve 3. minutě měli první velkou šanci domácí, ale hostující brankář svůj tým podržel. V 5. minutě trefil hostující Gábor tyč a o chvíli později na druhé straně měli další gólovku domácí. Ve 13. minutě minutě hostující Kaplánek trestuhodně minul prázdnou branku. Ve 25. minutě přišla první branka utkání 1:0, kterou vstřelil Kalandřík. Těsně před koncem poločasu se domácí radovali ještě jednou, kdy přidali druhou branku Klus 2:0. Domácí první poločas vyhráli 2:0.

První poločas byl relativně vyrovnaný, ale v tom druhém začínali mít navrch domácí a v 69. minutě po nedůrazu brodeckých hráčů  přišla branka na 3:0, kdy se prosadil Bajer. Od tohoto okamžiku hosté uplně odpadli a domácí měli spoustu přečíslení a ujala se akce, kdy se prosadil podruhé v utkání Klus 4:0. V poslední desetiminutovce se ještě prosadil střídající Nezval 5:0 a v 88. minutě dostal zbytečnou červenou kartu Hudeček. Domácí slaví nakonec vysoké vítězství 5:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Smržice
Miroslav Martiňák (trenér Smržic): Do dvacáté minuty to mohlo být 2:2 oba týmy měli po dvou tutovkách. Poločas jsme vyhráli 2:0, ale Brodek měl ve středu více ze hry, my jsme měli spíše brejky. Ve druhém poločase jsme je přehráli naší sehraností a uběhali jsme je. Obával jsem se, že by kluci z dorostu mohli být po pátečním a sobotním zápase unavení. V druhém poločase jsme začali více hrát po lajnách a to rozhodlo. Nejlepším hráčem našeho týmu byl Přemysl Gottvald. Samozřejmě chválím celý tým.

Sokol Brodek u PV
David Mezuliánek (trenér Brodku u PV):: Výsledek mluví za vše. Za Smržice hrálo 5 - 6 dorostenců a my jsme jim rychlostně nestačili. První branka byla po naší chybě a druhá padla těsně před koncem poločasu. Do 70. minuty jsme se ještě trochu snažili, ale po třetí brance jsme úplně odpadli. Někteří kluci dnes podali opravdu ostudný výkon. Dnes bych nikoho nepochválil, protože to byla katastrofa. Červená karta byla úplně zbytečná.



Sestavy


TJ Smržice
F. Martinek [-] - T. Doseděl [-] , J. Vychodil [-] , J. Tomiga [-] (80. P. Doseděl [-] ) , L. Martínek [-] - P. Gottvald [-] , J. Kalandřík [-] , L. Klus [-] , .. Grepl [-] - D. Bajer [-] (75. .. Nezval [-] ) , J. Vaca [-]

Sokol Brodek u PV
M. Fürst [-] - R. Hudeček [-] , M. Krejčí [-] , P. Gamberský [-] , J. Matoušek [-] - I. Hangurbadžo [-] , P. Gábor [-] , P. Soldán [-] , M. Kaplánek [-] - R. Šimeček [-] , L. Zatloukal [-]

ČK: 88. R. Hudeček .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.