Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 16:30

20.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrahovice mohli mít 3 body místo toho mají 2 body


Branky


0

Vrahovice trestuhodně ztratily skvěle rozehrátý zápas a nakonec zvítězily až na penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned od úvodu utkání byli lepší hosté a během patnácti minut to bylo 0:3. Dvakrát se trefil Studený a jednou Kučera. V tuto chvíli se zdálo, že už teď je o vítězi jasno, ani zbytek poločasu nenasvědčoval něčemu jinému. Hosté byli lepší, svého soupeře přehrávali. Nakonec mohli být domácí rádi, že výsledek byl pouze 0:3 po poločase.

V druhém poločase aktivita hostí mírně opadla, ale přesto to vypadalo, že si v klidu tento stav pohlídají. První trhliny dobrého výsledky se objevily v 70. minutě, kdy se prosadil nejlepší střelec domácích Zdráhal 1:3. O deset minut později se domací znovu prosadili tentokrát branku vstřelil Kalvach 2:3. Rázem jsme tu měli velké drama, které vyvrcholilo v poslední minutě, kdy J. Navrátil přetlačil brankáře hostí a Zdráhal doklepl míč do prázdné branky 3:3. Výsledek v který by nikdo po patnácti minutách ani nedoufal. O vítězi nakonec museli rozhodnout pokutové kopy.

Za domácí nejprve nedal Zdráhal, následně Langr dal a Řehulka nedal.

Za Vrahovice proměnil Kratochvíl a Tomeček. Hosté díky tomu odváží 2 body za vítězství na pokutové kopy.



Ohlasy k zápasu


Sokol Zdětín
Jaroslav Navrátil (hrající trenér Zdětína): První poločas byl katastrofální po patnácti minutách jsme prohrávali 0:3. Pomalu jsme házeli ručník. Soupeř byl lepší a rychlejší. První poločas byl zcela v jejich režii. Druhý poločas ne, že bychom byli jako vyměnění, to ani náhodou. Oni hráli měli šance, mi sem tam taky něco. Bylo na nich vidět uspokojení a dvacet minut před koncem jsme snížili. Stále pokračovali ve vlažném tempu a my toho využili a těsně před koncem jsme vyrovnali. Jsme rádi za bod, ve který jsme už ani nevěřili. Nejlepším hráčem Jiří Navrátil.

Sokol Vrahovice
Pavel Zapletal (trenér Vrahovic): V prvním poločase jsme zaslouženě vedli. V druhém poločase jsme si to zkazili všechno sami, sice stále hrajeme ve stejné sestavě s hráči z béčka. Nakonec jsme rádi taky za ty dva body v jaké situaci se nachází Vrahovice. Nejlepším hráčem byl Roman Šmíd.



Sestavy


Sokol Zdětín
S. Matela [-] - J. Navrátil [-] , L. Zdráhal [-] , M. Hlavinka [-] , T. Kučera I. [-] - M. Sokol [-] , R. Nováček [-] (46. D. Langr [-] ) , M. Kalvach [-] , J. Navrátil [-] - M. Řehulka [-] , L. Holinka [-]

Sokol Vrahovice
D. Pokorný [-] - J. Doležal [-] , M. Kratochvíl [-] , R. Šmíd [-] , J. Hájek [-] - J. Tomeček [-] , .. Vojtúš [-] , J. Dvořák [-] , M. Zavodský [-] - J. Studený [-] , M. Kučera [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.