2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 16:30

20.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Štěpánov se dočkal vítězství


Branky


32. R. Deutsch , 49. R. Žondra - 22. D. Bajer , 65. D. Bajer
0

Parádní střela Žondry rozhodla o vítězství Horního Štěpánova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První minuty přinesly takové otrkávání mezi soupeři a z ničeho nic se po brejkové situaci prosadil Bajer a hosté vedli 0:1. Ve 32. minutě po krásné akci se povednou střelou prosadil Deutch 1:1. Následně měli několik příležitostí domácí, ale branku se jim už do poločasu nepodařilo střelit. První poločas skončil remízou 1:1.

Hned po pár minutách se parádní střelou z pětadvaceti metrů do šibenice prosadil Žondra 2:1.  I nadále se hrálo velmi vyrovnané utkání. Největší šance se zrodily až v závěru. Hosté zatlačili domácí a vytvořili si dvě gólové šance, které brankou neskončili. Domácí své vedení urželi a připsali si první jarní vítězství za tři body.



Ohlasy k zápasu


Horní Štěpánov
Patrik Müller (trenér Horního Štěpánova): Zápas se mi zdál vyrovnaný, možná jsme měli větší převahu na míči, ale opět jsme to nebyli schopni vyjádřit brankově. Po brejkové situaci jsme prohrávali, chvíli na to jsme vyrovnali. V druhém poločase se krásně trefil Žondra do šibenice. Jsem rád, že se konečně trefil, moc jsem mu to přál. Hrál se vcelku dobrý fotbal a konečně jsme vyhráli. Dnes bych pochválil celé mužstvo.

TJ Smržice
Miroslav Matiňák (asistent trenéra Smržic): Dnes to bylo vyrovnané utkání, po zápase to přiznali i domácí. V druhé půlce domácí trefili výstavní branku, která se nevidí ani v televizi. V závěru jsme je tlačili, ale nevyužili jsme je bohužel. Nejlepším hráčem byl Jonáš Tomiga.



Sestavy


Horní Štěpánov
L. Suchý [-] - P. Liška [-] , P. Navrátil [-] , O. Ščudla [-] , M. Sigl [-] (35. M. Pukl [-] ) - R. Žondra [-] , R. Deutsch [-] , P. Liška [-] (85. F. Hartl [-] ) - L. Klimeš [-] (86. M. Červinka [-] ) , L. Němec [-] , J. Matuška [-]

TJ Smržice
F. Martinek [-] - T. Studený [-] (46. K. Horký [-] ) , J. Tomiga [-] , J. Vychodil [-] , L. Martínek [-] - T. Doseděl [-] , J. Kalandřík [-] , L. Klus [-] , R. Kotlár [-] (20. P. Gottvald [-] ) - D. Bajer [-] , .. Grepl [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.