Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 16:30

20.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Brodku rozhodovaly penalty


Branky


0

Napínavé utkání v Brodku musela rozhodnout až 8. série penalt.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodu utkání se domácí prosadili po rohovém kopu, kdy Frys doklepl míč 1:0. Následně "bodlem" Dostálik protlačil mič do sítě 1:1. Domácí se mohli znovu dostat do vedení, ale trefili pouze tyčku. Po další chybě přidal Dostálik další branku 1:2. První poločas skončil vedením Nezamyslic 1:2.

V úvodu poločasu bylo rázem vyrovnáno, kdy se prosadil Kaplánek. Po rychlém autu se prosadil Musil 2:3. Domácí začali hrát vabank, ale několik sólových úniku hosté neproměnili. V 88. minutě hosté opět udělali chybu a inkasovali, kdy míč proletěl vápnem a střelecky se prosadil Matoušek 3:3. Utkání přineslo po devadesáti minutách remízu 3:3.

Za domácí proměnili Matoušek, Šimeček, Soldán, Frys, Zbořil, Hangurbadžo, Gábor, Jelínek

Za hosty kopali Soldát, Hájek, Michal Lakomý, Musil, Přikryl, Máj, Novotný tito proměnili až nakonec Horák trefil pouze tyč a domácí zvítězili na penalty 8:7.



Ohlasy k zápasu


Sokol Brodek u PV
David Mezuliánek (trenér Brodku u Pv): Líbilo se mi prvních 30 minut hry, dařilo se nám to co jsme chtěli. Následně jsme soupeře posadili dvěma chybami na koně. Posledních patnáct minut prvního poločasu bylo hrůzostrašných. Musela být v šatně menší bouřka. Následně se nám podařilo vyrovnat, ale následně další chyby posadily soupeře na koně. Hosté následně odmítli vyhrát, kdy šli čtyřikrát do brejku. Nakonec se nám se štěstím podařilo vyrovnat. Dnes kdyby hosté vyhráli 6:2, tak by to odpovídalo. Někdy to tak, ale ve fotbale je. Dnes jsem celkově s hrou spokojený nebyl. Nejlepším hráčem našeho týmu byl Roman Šimeček a Martin Kaplánek.

Haná Nezamyslice
Tomáš Mariánek (hráč Nezamyslic): Dnes jsme měli jednoznačně vyhrát, ale neproměnili jsme šance a nezvládli jsme to. Nejlepším hráčem našeho týmu byl Jiří Dostálík.



Sestavy


Sokol Brodek u PV
M. Fürst [-] - L. Frys [-] , P. Gamberský [-] , R. Hudeček [-] (65. P. Zbořil [-] ) , J. Matoušek [-] - L. Zatloukal [-] , P. Soldán [-] , I. Hangurbadžo [-] , P. Gábor [-] - M. Kaplánek [-] (77. .. Jelínek [-] ) , R. Šimeček [-]

Haná Nezamyslice
V. Soldát [-] - R. Fialka [-] (80. T. Novotný [-] ) , M. Lakomý [-] , L. Král [-] , D. Hájek [-] - M. Přikryl [-] , P. Horák [-] , T. Mariánek [-] , M. Musil [-] - M. Lakomý [-] , J. Dostálík [-] (80. M. Máj [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.