Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 16:30

20.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čechovice "B" si smlsly na unavených Kralicích "B"


Branky


0

Domací byli celé utkání lepším týmem a zaslouženě zvítězili a nebýt skvělého výkonu Millera mohlo být skóre daleko vyšší.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání byl ještě poměrně vyrovnaný. Prvních dvacet minut se Kralice relativně držely, dokonce si vyprocovaly i jednu velmi nadějnou šanci, která brankou ale neskončila. Naopak postupem času začínali mít výrazně navrch domácí. Ve 30. minutě se po centru prosadil hlavou domácí útočník 1:0. Další šance domacích likvidoval spolehlivě chytající Miller. Poločas skončil pro domácí 1:0.

V druhém poločase se pokračovalo ve stejném tempu, domácí dirigovali tempo hry a hned v úvodu se mohli radovat po druhé, kdy si hosté vstřelili vlastní branku. Chvíli na to po chybě, jinak skvěle chytajícího Millera to bylo už 3:0. I v dalším průběhu se hrálo v podstatě na jednu bránu, ale brankář Miller se překonával a předvaděl skvělé zákroky, přesto ještě do konce zápasu dvakrát inkasoval a utkání nakonec skončilo 5:0. Nebýt brankáře Millera bylo by skóre asi daleko vyšší.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Čechovice B
Pavel Gréza (trenér Čechovic "B"): První poločas byl plný nepřesnosti, kdy ani jednomu týmu to moc nešlo. Hrálo se spíše mezi šestnáctkami. V druhé půli víceméně Kralice odpadly fyzicky. Utkání mohlo skončit klidně i větším rozdílem, ale hosty podržel brankář. Dnes to byl od nás kolektivní výkon.

FC Kralice na Hané B
Vladimír Horák: Soupeř byl evidentně lepší. My jsme stíhali prvních 20. minut, od té doby nás soupeř zavřel na naší půlce a byla otázka času, kdy inkasujeme. Do druhé půle jsme nastoupili i relativně unavení po včerejší dohrávce. V podstatě jsme měli jednu šanci, více jsme neměli. Nejlepším hráčem byl brankář Radim Miller, přestože třetí branka padá na jeho vrub, pochytal spoustu šancí. Skóre by jinak bylo daleko větší. Jeho výkon byl super.



Sestavy


TJ Sokol Čechovice B
T. Zelinka [-] - E. Drešr [-] , P. Gréza [-] , L. Šťástný [-] , M. Prášil [-] - B. Chmelík [-] (85. T. Grepl [-] ) , T. Bilík [-] , P. Hodulák [-] , J. Jančík [-] (45. O. Frys [-] ) - J. Antoníček [-] (55. P. Foret [-] ) , P. Nakládal [-] (60. J. Nakládal [-] )

FC Kralice na Hané B
R. Miler [-] - T. Procházka [-] , D. Losman [-] , L. Dvořák [-] , P. Pospíšil [-] - V. Horák [-] , L. Petržela [-] , M. Novák [-] , Z. Hrubý [-] - R. Soušek [-] , M. Štajner [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.