Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 16:30

20.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Haná poprvé inkasovala přesto opět vítězně


Branky


0

Přemyslovice jsou první soupeř, který v podstatě prověřil obranu Hané, přesto body se mu nepodařilo získat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Haná opět stejně jako v minulých utkání vstřelila brzkou branku. V 10. minutě po centru Mašíka se prosadil Strouhal 1:0. Chvíli na to se řítil Merdita sám na brankáře, ale Lošťák vychytal.  Ve 30 minutě fauloval Lošťák, ale Lukáš Tyl nechal vyniknout faulujícího Lošťáka. Další šanci hostů měl Ráček, který trefil břevno. Následně ještě do konce poločasu se řítil Tyl sám na brankáře, ale opět neuspěl. První poločas skončil 1:0. 

Hned v úvodu utkání domácí navýšili skóre, Zbožínek se prosadil po rohovém kopu Krupičky hlavičkou 2:0. Hosté opět přidali a po několika dalších šancích snížil Kučera v 62. minutě na 2:1.  Pokračující nápor už další branku nepřinesl, naopak pět minut před koncem definitivně rozhodl Světlík, který vstřelil další branku 3:1. Haná opět zvítězila tentokrát 3:1.



Ohlasy k zápasu


Haná Prostějov
Daniel Kolář (asistent trenéra Hané Pv): Měli jsme herní převahu, bohužel pouze po vápno. Hosté si vypracovali díky naším chybám velké množství šanci, které naštěstí neproměnili. Dnešní výhra je zasloužena, i když trochu šťastná. Nejlepším hráčem našeho týmu byl Jan Mašík.

Sokol Přemyslovice
Jaroslav Liška (trenér Přemyslovic): Opět jsme doplatili na neproměňování šancí, vrcholem byla neproměněná penalta, Lukašovi se to nepovedlo kopnout. Dnes jsem si nezasloužili prohrát. My jsme nebyli horším týmem, ale domácí byli efektivnější. Rozhodujícím okamžikem utkání byla určitě penalta. Překvapilo mě, že jsme dnes hráli na trávě, fotbal byl z naší strany velice dobrý, hráli jsme to zezadu. Nastoupili jsme s pěti záložníky, abychom zhustili střed hřiště, což dělalo Hané problémy. Dnes mě potěšili Havelka, Cita a Merdita všichni odvedli dobrý výkon, škoda že neproměnili svoje šance.



Sestavy


Haná Prostějov
Z. Lošťák [-] - I. Jančiar [-] , J. Zbožínek [-] , M. Čermák [-] , M. Trnavský [-] - R. Frnka [-] (70. M. Ondráček [-] ) , M. Krupička [-] , Z. Kaprál [-] (55. R. Světlík [-] ) , J. Mašík [-] - M. Zatloukal [-] (82. D. Kolář [-] ) , D. Strouhal [-] (65. M. Vyskočil [-] )

Sokol Přemyslovice
K. Konečný [-] - A. Studený [-] , J. Konečný [-] , J. Sláma [-] , M. Tyl [-] (82. J. Špaček [-] ) - R. Kučera [-] , D. Možný [-] (60. M. Havelka [-] ) , M. Tyl [-] (82. J. Špaček [-] ) , J. Merdita [-] - J. Ráček [-] (46. R. Cita [-] ) , M. Mucha [-]

Místo: UMTRA,Prostějov.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.