0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 16:00

19.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čechovické "béčko vyloupilo Přemyslovice


Branky


0

Pro trenéra Přemyslovic Lišku se jednalo o pikantní utkání, jelikož kromě Přemyslovic ještě zároveň trénuje dorost Čechovic, který hraje divizi. Bohužel jeho tým prohrál s Čechovickou rezervou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepším týmem byli v úvodu hosté, přesto velkou šanci vstřelit branku měli domácí po hostující malé domů. Nepřímý kop, ale Merdita a L. Tyl vyřešili velmi špatně a místo rozehrávky zvolili střelu. Ve 29. minutě přišel trest a střelecky se prosadil Začal 0:1. Oba týmy měly ještě šance, ale oba brankáři byli vždy připraveni. Úvodní poločas tedy zaslouženě vyhráli hosté 0:1.

Ve druhém poločase se domácí zvedli a podařilo se jim trefit břevno a pak musel hosty podržet brankář Zelinka, kdy na brankové čáře předvedl pohotový zákrok. Hosté si také vypracovali nějaké šance, ale nepřineslo to tížený efekt. Hosté po brance Začala uhlídali svoje vedení a získali 3 body za vítězství 0:1.



Ohlasy k zápasu


Sokol Přemyslovice
Jaroslav Liška (trenér Přemyslovic): Dnes jsme podali nejhorší výkon, co jsem u mužstva. První poločas byla katastrofa, to jsme propadali snad ve všech činnostech. První poločas bylo všechno špatně nic se nedařilo. Ve druhém poločase se to trošku zlepšilo, aspoň byla bojovnost. Dnes kdybychom hráli do rána, tak branku nedáme. Bohužel, tak to ale je, už s tím nic neuděláme. Teď musíme potrénovat a připravit se na další těžká utkání. My to chceme zachránit a musíme proto udělat maximum. Dnes si musí dát všichni ruku na srdce, jestli proto udělali maximum. Nejlepším hráčem našeho týmu byl Kamil Konečný, který nastoupil s antibiotiky. Navíc se nám zranil druhý brankář Podešva. Tímto chci Kamilovi poděkovat a ještě bych chtěl pochválit Aleše Studeného.

TJ Sokol Čechovice B
Pavel Gréza (trenér Čechovic "B"): Bylo to utkání plné nepřesnosti. V prvním poločase jsme mohli dát více branek, ale domácí měli také nějaké šance. V druhém poločase se utkání spíše dohrávalo, protože domácí byli křečovití. Nejlepším hráčem byl brankář Tomáš Zelinka.



Sestavy


Sokol Přemyslovice
K. Konečný [-] - R. Kučera [-] , M. Tyl [-] , J. Sláma [-] , A. Studený [-] - M. Mucha [-] (73. D. Možný [-] ) , J. Konečný [-] (80. J. Špaček [-] ) , L. Tyl [-] , D. Pírek [-] (63. R. Grulich [-] ) - J. Ráček [-] (55. R. Cita [-] ) , J. Merdita [-] (55. M. Havelka [-] )

TJ Sokol Čechovice B
T. Zelinka [-] - M. Pospíšil [-] , M. Začal [-] , L. Šťástný [-] , E. Drešr [-] - M. Prášil [-] (75. P. Foret [-] ) , O. Frys [-] , P. Hodulák [-] , P. Gréza [-] (60. J. Jančík [-] ) - J. Antoníček [-] (50. P. Nakládal [-] ) , J. Klváček [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.