0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 16:00

19.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrahovice šokovaly prohrou s Držovicemi


Branky


0

V tomto utkání byl favorit předem daný, ale i překvapení se stávají, a jedním z nich je určitě výhra Držovic ve Vrahovicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku utkání šli více za vítězstvím hráči Držovic. Vrahovice v podstatě jenom vyčkávaly. První náznaky šancí měli hosté, ale ke vstřelení branky to nevedlo. Domácí si v prvním poločase nevypracovali žádnou výraznější šanci. První poločas tedy žádnou branku nepřinesl a skončil 0:0.

V druhém poločase opět byli aktivnější hosté. Po krásném úniku se prosadil Liška 0:1. Následně mohl ze sólového úniku opět Liška navýšit skóre, ale branku nepřidal. Po něm následně ještě selhali Dokoupil a po něm i Popelka. V 80. minutě dostal Zapletal červenou kartu za úder brankáře Jetela. Vrahovice se stejně jako v prvním poločase do žádné velké šance nedostaly. Hosté si v poklidu pohlídali překvapivé vítězství 0:1.



Ohlasy k zápasu


Sokol Vrahovice
Pavel Zapletal (trenér Vrahovic): Jsem ještě plný emocí zavolejte mi prosím zítra (Na druhý den nebyl trenér k zastižení)

Sokol Držovice
Martin Pella (asistent trenéra Držovic): Vrahovice jsou náš největší rival v soutěži, a proto si třech bodů velmi ceníme. Utkání nebylo moc pohledné pro diváky, ale jednalo se o utkání, které bylo fair play. Bylo to především bojovné utkání. Nejlepším hráčem byl opět Hošek. Vrahovice se v podstatě do šance nedostali. Naopak mi jsme mohli přidat ještě další branky.



Sestavy


Sokol Vrahovice
D. Pokorný [-] - O. Zapletal [-] , M. Procházka [-] , J. Doležal [-] , J. Klíč [-] - M. Kučera [-] , .. Vojtúš [-] , J. Dvořák [-] , M. Zavodský [-] - J. Němec [-] , V. Marek [-] (75. M. Bohanos [-] )

Sokol Držovice
T. Jetel [-] - M. Valenta [-] , D. Šatný [-] , T. Hošek [-] , M. Vymazal [-] - V. Hradečný [-] , L. Havlena [-] , M. Koutný [-] , J. Dokoupil [-] - J. Popelka [-] , M. Liška [-]

ČK: 80. O. Zapletal .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.