0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 16:00

19.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Haná stále neinkasovala


Branky


0

Utkání se odehrálo za krásného slunného počasí doprovázeného mírným větrem. Utkání se neslo v duchu spousty faulů a především hádek mezi soupeři. Haná získala další tři body a opět bez inkasované branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté hned z úvodu na domácí vletěli. Po dlouhém autovém vhazování se k míči dostal Čermák, jeho první ránu A. Glouzar vyrazil, ale na dorážku už neměl nárok 0:1. Haná pokračovala dál ve svém tlaku kopala poměrně velké množství rohů a standardek. Po jednom z rohových kopů trefil Světlík tyč. O chvíli na to z 25 metrů krásnou ranou trefil Mašík břevno. Ve 20. minutě se hosté přece jen dočkali. Po solovém úniku udělal Strouhal A. Glouzarovi kličku a zavěsil přesně mezi dobíhajícího O. Mlčocha a tyč 0:2. Po této brance se hra začala postupně vyrovnávat. Domácí měli několik náznaku, ale všechny jejich pokusy byly zblokovány. Hosté už si v podstatě také nevytvořili žádnou větší šanci do poločasu. Před koncem poločasu začali plát emoce na obou stranách, které byly doprovázeny různými výhružkami.

V druhém poločase pokračovala v podstatě vyrovnaná bitva, po standardní situaci Vogla hlavičkoval Novák a na brankové čáře zabraníl jasné brance Lošťák. Uteklo pár minut a domácí byli potrestání po centru nejprve Světlíkovu ránu vyrazil A. Glouzar, ale zde byl připravený pohotový Strouhal 0:3. Oba týmy měly ještě nějaké náznaky, ale do žádné golové šance už se nedostali. Haná si připisuje další 3 body za vítězství 0:3. Celé utkání byla provázené především zdlouhavými debatami mezi hráči, což utkání vůbec neprospělo.



Ohlasy k zápasu


FK Skalka 2011
Stanislav Prečan (FK Skalka 2011): Soupeř byl fotbalovější, zaslouženě vyhrál. Chtěli jsme udržet bezbrankový stav co nejdéle, což se nám nepovedlo. Za první poločas jsme mohli prohrávat 4:0, takže naděje nějaká ještě žila. Do druhého poločasu jsme šli s tím, že chceme vstřelit kontaktní branku, což se málem Davidu Novákovi povedlo, ale následně jsme inkasovali, a to nás dorazilo. Skvělý zápas odehrál Martin Glouzar. Normálně se nevyjadřuji k soupeřům, ale víc uplakaný tým za celé tři roky jsme nepotkali.

Haná Prostějov
Martin Kolář (trenér Haná Prostějov): Opět se budu opakovat, ale utkání mělo podobný průběh jako předešlá utkání. Na začátku se nám podařilo vstřelit dvě branky, a pak jsme si výsledek hlídali. Soupeře jsme kromě jedné šance k ničemu nepustili. Nejlepším hráčem na byl Strouhal.



Sestavy


FK Skalka 2011
A. Glouzar [-] - P. Chytil [-] , O. Mlčoch [-] , R. Pinkava [-] , P. Slamenec [-] - J. Karásek [-] , M. Vogl [-] , M. Glouzar [-] , O. Spisar [-] (64. M. Šubrt [-] ) - D. Novák [-] , R. Prokop [-] (76. M. Jura [-] )

Haná Prostějov
Z. Lošťák [-] - J. Zbožínek [-] , M. Čermák [-] , M. Kolář [-] , I. Jančiar [-] - D. Strouhal [-] , Z. Kaprál [-] , J. Mašík [-] , M. Krupička [-] - M. Zatloukal [-] (87. P. Hanák [-] ) , R. Světlík [-] (71. D. Kolář [-] )

ŽK: 32. J. Karásek , 67. D. Novák - 55. I. Jančiar , 67. Z. Kaprál .
Místo: Klenovice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.