Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 16:00

18.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Určice si smlsly na favoritovi


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání se odehrálo za krásného počasí na velmi dobře připraveném trávníku. Začátek utkání byl poměrně vyrovnaný. Brankový účet zápasu otevřel v 15. minutě Kouřil, který s přehledem proměnil pokutový kop - 1:0. Určice se však z vedení příliš dlouho neradovali. Ve 23. minutě se míč v pokutovém území odrážel mezi hráči jako kulečníková  koule a ke smůle Určic skončil za zády gólmana - 1:1. Branka byla přestože byla vlastní byla připsána Kratochvílovi. Vedení těsně před koncem poločasu vrátil Určicím P. Mlčoch, kdy hlavičkou ve 44. minutě vstřelil branku 2:1. 

Druhý poločas už patřil převážně domácím, kteří svého soupeře přehrávali. Nejprve Dreksler přeloboval hostujícího brankáře v 53. minutě 3:1. V 60. minutě po krásné střele zvýšil P. Mlčoch, jehož rána zaplachtila těsně k tyči 4:1. V 70. minutě po druhé žluté kartě byl vyloučen hostující Kratochvíl. V 79. minutě po trestném kopu přehlavičkoval Zapletal vyběhnuvšího brankáře a zvýšil vedení na - 5:1. Chvíli před koncem uzavřel skóre Ježek, který upravil skóre na konečných 6:1. Určice po povedeném výkonu porazili druhý tým okresního přeboru 6:1!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Určice B
David Mudrý (trenér Určic "B"): Očekávali jsme těžké utkání, jelikož víme, že Vrahovice hrají super fotbal, který je nátlakový, agresivní a silový. My jsme se připravovali, že dnešní zápas bude bolet. Musím kluky oproti minulému týdnu pochválit. Bylo to o 100% lepší. Konečně jsme ukázali, že fotbal hrát umíme. Dnes jsme byli velmi produktivní využili jsme snad všechny naše šance. V první půlce to bylo vyrovnané a ve druhé půlce jsme je už přehráli. Nejlepším hráčem byl jednoznačně Jarda Kouřil, který ve svém věku podal super výkon.

Sokol Vrahovice
Pavel Zapletal (trenér Vrahovic): Musíme skousnout hořkost porážky. Soupeř byl lepší. Dnes nám chyběli čtyři hráčí, ale bohužel to je život a fotbal pokračuje dál a musíme uznat porážku. Dneska jsme všichni vybouchli. Jediné pozitivní bylo, že byl krásný den. Dnes v našem týmu těžko hledat nejlepšího hráče.



Sestavy


TJ Sokol Určice B
J. Pokorný [-] - L. Nakládal [-] (67. R. Maňák [-] ) , J. Frehar [-] , M. Pospíšil [-] , M. Grulich [-] - R. Berčák [-] (46. V. Krajíček [-] ) , P. Halouzka [-] , P. Mlčoch [-] , E. Dreksler [-] (75. .. Kadlec [-] ) - J. Kouřil [-] (81. T. Ježek [-] ) , P. Zapletal [-] (81. R. Mlčoch [-] )

Sokol Vrahovice
D. Pokorný [-] - J. Němec [-] , R. Šmíd [-] , M. Procházka [-] , J. Klíč [-] (80. M. Bohanos [-] ) - M. Zavodský [-] , J. Doležal [-] , M. Kučera [-] , M. Kratochvíl [-] - J. Dvořák [-] , J. Studený [-]

ŽK: 55. M. Kratochvíl . ČK: 70. M. Kratochvíl .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.