Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 16:00

18.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Držovice konečně zabraly


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání ovlivlnil silný vítr. S větrem začali hrát Držovice a svého soupeře v prvních dvaceti minutách zatlačili. Tato pasáž hry vyvrcholila vstřelenou brankou Šatného z přímého kopu 1:0. Hra se však postupně vyrovnala, ale domací odskočili na dvoubrankový rozdíl, prosadil se Dokoupil 2:0. Ke konci poločasu to začalo mezi oběma tábory jiskřit. Naštěstí ve správnou chvíli přišel poločas. Domácí zaslouženě po prvním poločase vedli 2:0.

Do druhého poločasu emoce vychladly. Zlomový okamžik zápasu přišel, kdy za stavu 2:0 neproměnil Kotlár pokutový kop. Jeho ránu chytil brankář Jetel. Následně hosté zvýšili na 3:0, kdy se střelecky prosadil Liška. Naději pro Smržice vykřesal Nezval, který snížil na 3:1. V 80. minutě uklidnil definitivně domácí Zahradníček V závěru hosté dostali domácí pod tlak, z kterého praměnili dvě šance, které ale brankou neskončily. Držovice si tedy připisují důležité 3 body za výrhu 4:1 a dramatizují boj na spodu tabulky.



Ohlasy k zápasu


Sokol Držovice
Martin Pella (asistent trenéra Držovic): Z naší strany to byl konečně slušný kombinační fotbal. Z relativně slušným přechodem do útoku. Hosté se nás ke konci poločasu snažili rozhodit psychicky a nefair-play hrou. Naštěstí se to o poločase uklidnilo. Konečně nás podržel brankář Jetel, který chytil penaltu. Z výkonem panuje spokojenost, akorát nějaké výhrady jsou ještě k obranné činnosti. Nejlepším hráčem našeho týmu byl určitě Tomáš Hošek.

TJ Smržice
Jiří Přikryl (trenér Smržic):: Utkání ovlivnil silný vítr. Ze začátku byli lepší domácí. V podstatě jsme se za prvních 20. minut nedostali za půlku. Konec poločasu ovlivnili emoce, kdy se to začalo kopat, což je klasické pro zápasy mezi námi a Držovicemi. Držovice jsme za celý zápas dostali pod tlak až v posledních 15. minutách, ale z toho jsme nedokázali vytěžit branku. Pro nás to byl takový zápas, kdybychom v závěru nedali branku, i kdyby se hrálo ještě hodinu. Nejlepším hráčem našeho týmu byl Lubomír Klus.



Sestavy


Sokol Držovice
T. Jetel [-] - M. Valenta [-] (60. K. Otčenášek [-] ) , V. Šťastný [-] , T. Hošek [-] , L. Fiferna [-] (70. P. Krčmář [-] ) - J. Dokoupil [-] , D. Šatný [-] , M. Vymazal [-] (75. M. Koutný [-] ) , L. Havlena [-] - M. Liška [-] , P. Zahradníček [-]

TJ Smržice
F. Martinek [-] - T. Studený [-] (46. P. Gottvald [-] ) , J. Vychodil [-] , V. Studený [-] , L. Martínek [-] - .. Grepl [-] (46. .. Ballek [-] ) , L. Klus [-] , R. Kotlár [-] , J. Kalandřík [-] - J. Vaca [-] (46. .. Nezval [-] ) , D. Bajer [-] (75. P. Doseděl [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.