0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 16:00

18.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nezamyslice se protrápily k výhře


Branky


10. M. Lakomý , 75. P. Horák , 85. M. Musil
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V 10. minutě využili hosté chyby brankáře Volfa při centru a pohodlně do prázdné branky zasunul Miroslav Lakomý 0:1. Oba týmy nebyly v podstatě schopny si vytvořit gólovou šanci, jednalo se spíše o náznaky. Za domácí měl nejblíže ke vstřelní branky Apalovič, ale bohužel ho zradila rovnováha a nedostal se ani ke střele. Hosté byli o něco lepší, ale nebyli schopni si připravit finální fázi. První poločas tedy skončil výsledkem 0:1.

Druhý poločas probíhal v uplně stejném trendu jako první. Hosté měli blízko k pojištění vítězství, kdy měli dvě gólové šance, ale obě zlikvidoval brankář Volf a podržel svůj tým. Domácí měli ještě ke konci dvě standardky, ale ani ty ke vstřelní branky nevedli, a tak se hosté radují z hubeného vítězství 0:1.



Ohlasy k zápasu


Sokol Zdětín
Jaroslav Navrátil (hrající trenér Zdětína): Pro nás to byl smolný zápas. Myslím si, že jsme si zasloužili remízu. Soupeř byl sice trošičku fotbalovější, ale vyloženě nás nepřehrál. Branku jsme dostali po chybě brankáře. Naopak později brankář chytil dva tutové góly. Nejlepším hráčem našeho týmu byl Jiří Navrátil.

Haná Nezamyslice
Tomáš Mariánek (hráč Nezamyslic): Odehráli jsme snad nejhorší zápas v okresním přeboru. Byla to utrápená výhra. Měli jsme spoustu příležitostí, ale chyběla finálka. Nejlepším hráčem byl Lukáš Král, který vyhrával hlavičkové souboje a držel celou obranu.



Sestavy


Sokol Zdětín
L. Volf [-] - T. Kučera I. [-] , L. Zdráhal [-] , Š. Lenďák [-] , J. Navrátil [-] - J. Navrátil [-] , L. Keluc [-] , M. Hlavinka [-] (46. D. Langr [-] ) , L. Holinka [-] (80. T. Kučera II. [-] ) - T. Apalovič [-] , M. Řehulka [-]

Haná Nezamyslice
T. Buriánek [-] - D. Hájek [-] , M. Lakomý [-] , L. Král [-] , J. Mojtek [-] - R. Fialka [-] , T. Mariánek [-] , P. Horák [-] , K. Oulehla [-] - M. Musil [-] , M. Lakomý [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.