1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 16:00

18.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kralice"B" vyválčily cenný bod


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned od úvodu utkání se diktování tempa ujali domácí. Hosté se zaměřili na poctivou obranu a čekali na nějaké příležitosti z brejků. Největší šanci prvního poločasu měl Liška, ale z jeho střelou z úhlu si poradil Miller. Ojedinělé brejkové situace Kralic končili hned v zárodku. První poločas branku nepřinesl a do šaten se odcházelo za stavu 0:0.

Druhý poločas se nesl ve stejném duchu domácí svého soupeře přehrávali, ale organizovaná obrana Kralic nedovolovala moc často zakončení. Ke konci utkání se stupňoval nápor. Přibližně asi v 75. minutě se v samostatném úniku ocitl Žondra, ale proti Millerovi neuspěl. O chvíli později zkoušel Hartl lobovat hostujícího brankáře, ale jeho pokus mířil nad bránu. Velkou šanci měl ještě domácí stoper Navrátil, který střelou z voleje k tyči nechal vyniknout hostujícího brankáře Millera. Po devadesáti minutách tedy branka nepadla a na řadu přišli pokutové kopy.

Jako první za domácí šel Pavel Navrátil, který s přehledem proměnil 1:0. Na druhé straně Řezáčův pokus chytil brankář Suchý 1:0. V druhé sérii proměl za domácí Radim Žondra 2:0. Na druhé straně se nemýlil Kralický Petržela 2:1. Ve třetí serie rozhodl Libor Němec 3:1, který zajistil svému týmu bod navíc. 



Ohlasy k zápasu


Horní Štěpánov
Millar (trenér Horního Štěpánova): Pro nás to byl nepříjemný soupeř. Nějaké šance jsme měli, ale i Kralice po naších zaváháních. Převahu na míči jsme měli velkou, ale nezúročili jsme to. Hosté dobře bránili. Mrzí nás, že jsme nevstřelili branku. Nejlepším hráčem našeho týmu byl Pavel Navrátil, který řídil velmi dobře obranu.

FC Kralice na Hané B
Vladimír Horák (trenér Kralic "B"): Z výsledkem jsme spokojeni nad míru. Do Horního Štěpánova jsme pro body nejeli, ale nakonec se utkání vyvinulo, tak že jsme uhráli remízu. Bohužel další bod jsme z penalt nezískali. Všechno co jsme si řekli v šatně, to kluci splnili. Vyloženou šanci jsme neměli, pouze dvakrát jsme vystřelili na bránu, ale ani jsem nepočítali s tím, že bychom nějak útočili. Horní Štěpánov měl výborné záložníky, ale my jsme zahustili plochu před velkým vápnem, a v podstatě jsme je do moc šancí nepouštěli. Dnes musím pochválit celé mužstva za zodpovědný výkon. Velmi dobrý výkon podal Ladislav Dvořák na stoperu a také David Losman.



Sestavy


Horní Štěpánov
L. Suchý [-] - M. Červinka [-] , P. Navrátil [-] , O. Ščudla [-] , P. Pukl [-] - J. Matuška [-] , L. Němec [-] , R. Deutsch [-] , R. Žondra [-] - L. Klimeš [-] (55. F. Hartl [-] ) , P. Liška [-] (46. M. Khýr [-] )

FC Kralice na Hané B
R. Miler [-] - T. Procházka [-] , L. Dvořák [-] , D. Losman [-] , P. Pospíšil [-] - F. Řezáč [-] , L. Petržela [-] , R. Soušek [-] , D. Němčík [-] - Z. Hrubý [-] , R. Alexy [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.