Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 16:00

17.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdráhal hattrickem zničil Kralice "B"


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání se hrálo na krásném pažitu v Kralicích, tento terén svědčil především hostům, kteří hned od úvodu zatlačili na domácí. Jejich nápor ale paradoxně přinesl brejkovou situaci a po přihrávce Ladislava Dvořáka otevřel skóre Zdeněk Hrubý 1:0. Do poločasu ale přece jen hosté po standardní situaci vyrovnali, střelecky se prosadil Luděk Zdráhal 1:1. Úvodní poločas tedy přes tlak Zdětína skončil 1:1.

Druhý poločas byl už na branky bohatší a hned v jeho úvodu se prosadil Apalovič 1:2. Následně chvíli na to kopali hosté pokutový kop, který proměnil Luděk Zdráhal – 1:3. Domací si vypracovali za druhý poločas jednu velkou šanci, ale ta brankou neskončila. Mnohem více jich měli hráči Zdětína. Jednu z nich proměnil Řehulka 1:4. V utkání jsme se dočkali ještě jednoho pokutového kopu, opět fauloval hráč Kralic a hattrick proměněnou penaltou uzavřel Zdráhal – 1:5. Zdětín díky střelecky povedenému druhému poločasu zaslouženě zvítězil 1:5.



Ohlasy k zápasu


FC Kralice na Hané B
Vladimír Horák (hrající trenér Kralic "B"): "Zdětín byl po celý zápas lepší. Byli jsme horší, byli jsme zakřiknutí. Nebyli jsme schopni udržet míč vepředu. Kopali se na nás dvě penalty, obě penalty ale byly. Bohužel krom gólové střely jsme neměli žádný střelecký pokus. Nikoho nezvolím jako nejlepšího hráče, protože všichni jsme byli špatní."

Sokol Zdětín
Jaroslav Navrátil (hrající trenér Zdětína): "Jednalo se o slabšího soupeře. Soupeře jsme přehrávali, ale paradoxně jsme první inkasovali. Ve druhém poločase jsme dali hned na začátku druhý gól následně třetí a pak další. S výkonem jsem byl spokojen, krásné počasí, terén, dobrý výsledek, sešli jsme se, tak co si více si přát. Nejlepším hráčem byl střelec hattricku Luděk Zdráhal."



Sestavy


FC Kralice na Hané B
R. Miler [-] - T. Procházka [-] , D. Losman [-] , V. Horák [-] , P. Pospíšil [-] - L. Dvořák [-] , M. Novák [-] , L. Petržela [-] , F. Řezáč [-] - Z. Hrubý [-] , R. Alexy [-] (70. .. Zatloukal [-] )

Sokol Zdětín
L. Volf [-] - J. Navrátil [-] (55. D. Langr [-] ) , L. Zdráhal [-] , T. Kučera I. [-] , Š. Lenďák [-] - J. Navrátil [-] , L. Keluc [-] , M. Kalvach [-] , T. Kučera II. [-] (46. M. Hlavinka [-] ) - M. Řehulka [-] , T. Apalovič [-] (46. L. Holinka [-] )

Místo: Kralice na Hané.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.