2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.04.2015 16:00

17.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smržice napravily prohru z prvního jarního kola


Branky


20. R. Kotlár , 55. J. Vaca
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

S větším odhodláním vstoupili do zápasu hráči Smržic. Velké odhodlání domacích hráčů přineslo ovoce zhruba ve 20. minutě, kdy se prosadil domácí kapitán Kotlár – 1:0. Největší šance Určic v prvním poločase skončila na břevně Martínkovi brány. Oba týmy ještě měly nějaké šance, ale buď skončily střely mimo, nebo si s nimi oba brankáři poradili. Určice celkově působily zakřiknutým dojmem a zaslouženě prohrávaly po prvním poločase 1:0.

V tom druhém se obraz hry moc nezměnil. Domácí v 60. minutě ještě více uklidnil útočník Vaca, který zvýšil na 2:0. Určice postupně otevíraly hru a po jedné z brejkových situacích Smržic, kdy se řítili čtyři hráči Smržic na dva určické, fauloval, nový hráč na hřišti, Šnajdr a dostal červenou kartu. Pro Určice to byla velká komplikace, prohrávaly o dvě branky a navíc dohrávaly utkání o desíti. Nějaké šance se do konce utkání ještě vyskytly na obou stranách, ale žádná z nich nepřinesla ovoce. Smržice nakonec udržely své vedení a zvítězily 2:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Smržice
Miroslav Martiňák (trenér Smržic): "Kluci se snažili, hráli to, co měli, a jsem rád, že jsme vyhráli. Víceméně jsem byl ale zaskočený výkonem Určic. Čekal jsem od nich trochu více. Kromě branek jsme měli v závěru ještě nějaké šance z přečíslení, které jsem mohli proměnit, za to jsem byl na kluky trochu naštvaný. Za Určice hráli dva hráči –hodně rychlý mladý útočník a střední záložník Přema Mlčoch. Z naší strany hodně dobře v záloze zahrál Kalandřík a také obrana s brankářem zahrála velmi dobře."

TJ Sokol Určice B
David Mudrý (trenér Určic "B"): "Jsem zklamán z přístupu, nebojovali jsme, nedokázali jsme si přihrát, míč nám odskakoval. Musíme si sednout na zem. Soupeř bojoval a byl trošku fotbalovější. My jsme spoléhali jeden na druhého a to se nevyplatilo. Dnes si myslím, že kdybychom měli hrát ještě dvě hodiny, tak bychom branku nedali. Naše šance byly spíše z náhody. Jako nejlepší hráče bych zvolil Fréhara s Přemou Mlčochem, kteří bojovali. Celkově jsem však z dnešku velmi zklamán."



Sestavy


TJ Smržice
F. Martinek [-] - T. Studený [-] (46. .. Grepl [-] ) , V. Hubáček [-] , J. Vychodil [-] , L. Martínek [-] - T. Doseděl [-] , V. Studený [-] (60. .. Ballek [-] ) , L. Klus [-] , J. Kalandřík [-] (80. M. Bontempo [-] ) - R. Kotlár [-] , J. Vaca [-] (85. P. Doseděl [-] )

TJ Sokol Určice B
J. Pokorný [-] - M. Grulich [-] (79. T. Ježek [-] ) , M. Pospíšil [-] , J. Frehar [-] , L. Nakládal [-] (79. R. Mlčoch [-] ) - R. Berčák [-] (63. M. Šnajdr [-] ) , E. Dreksler [-] , P. Mlčoch [-] , M. Mohelník [-] (46. M. Bureš [-] ) - J. Kouřil [-] (63. V. Krajíček [-] ) , P. Zapletal [-]

ČK: 70. M. Šnajdr .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.