0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 16:00

17.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Haná opět s nulou a opět vítězně


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání přineslo plno zasádních okamžiků utkání hned v úvodu zápasu. Nejprve se zranil po pár minutách domací kapitán Hansl a následně se střelecky ze standartní situace prosadil Kaprál – 0:1. Haná působila fotbalovějším dojmem a podařilo se jí přidat i druhou branku, jmenovitě Frnkovi – 0:2. Haná si v dalších minutách připravila ještě dvě dobré šance, ale ani jednu neproměnila. Domácí se v podstatě k žádnému zakončení nedostali. Úvodní poločas skončil vedením hostů 0:2.

V druhém poločase se hra postupně přitvrdila. Haná se především zaměřila na obranu. V podstatě ani jeden ze soupeřů si nepřipravil žadnou šanci, a tak se utkání odehrávalo převážně ve středu hřiště. Hostující Haná po druhé za sebou udržela čisté konto a mohla slavit další 3 body, tentokrát za vítězství 0:2.



Ohlasy k zápasu


Sokol Olšany
Milan Nekuda (trenér Olšan): "Zápas začal pro nás nešťastně. Ve 3. minutě jsme po standardní situaci dostali branku. Přitom jsem upozorňoval na nebezpečné standardky Hané. Těsně před brankou se zranil kapitán Hansl. Vzápětí jsme inkasovali podruhé. Soupeř pak hrál to co potřeboval. Pořádně jsme si nepřihráli, nevystřelili na bránu a zaslouženě prohráli. Hráli jsme tak špatně, že za pochvalu stojí pouze Škoda."

Haná Prostějov
Martin Kolář (trenér Haná Prostějov): "Zaslouženě jsme dnes vyhráli. Dali jsme na začátku dvě branky a soupeře jsme následně k ničemu nepustili. Jednalo se o poklidné utkání bez nervů pro nás. Druhý poločas jsme hráli zezadu. Dnes bych vyzdvihl opět celý tým, ale pokud bych měl vybrat jednotlivce, tak Zatloukal a Kaprál."



Sestavy


Sokol Olšany
J. Němec [-] - L. Rokyta [-] (67. M. Rokyta [-] ) , P. Hansl [-] (5. M. Miška [-] ) , J. Procházka [-] , P. Vysoudil [-] - P. Outrata [-] , F. Soldán [-] (65. P. Řezníček [-] ) , J. Škoda [-] (69. T. Poláček [-] ) , A. Pospíšil [-] - J. Hošák [-]

Haná Prostějov
Z. Lošťák [-] - J. Zbožínek [-] , I. Jančiar [-] , J. Mašík [-] , M. Trnavský [-] - R. Frnka [-] , P. Mlčoušek [-] , Z. Kaprál [-] , J. Novák [-] (70. M. Kolář [-] ) - R. Světlík [-] (60. D. Kolář [-] ) , M. Zatloukal [-] (89. P. Hanák [-] )

Místo: Olšany.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.