1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2015 17:30

16.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrahovická mizérie nebere konce


Branky


0

Olšany v dnešním zápase kopaly dvě penalty, podařilo se jim, však proměnit pouze jednu, i to však stačilo k zisku tří bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl vyrovnané utkání. Hra se odehrávala převážně mezi oběma vápny. Největší šanci měl Jan Dvořák ve 25. minutě krásnou střelou trefil pouze spojnici domácí branky. Ještě v průběhu prvního poločasu se řítil Dvořák sám na branku, ale ani tentokrát neuspěl. Domáci si v podstatě za první poločas nevytvořili žádnou výraznější šanci, přesto hra byla z obou stran velmi vyrovnaná, a tak poločas skončil 0:0.

V druhém poločase jsme se dočkali většího počtu šancí. Převážně domácí Olšany přidali a začali si vytvářet gólové šance. Domácí trenér napočítal až čtyři neproměněné gólové pokusy. V 65. minutě domácí po faulu ve vápně zahrávali pokutový kop. Domácí Poláček trefil pouze tyč. O chvíli později po faulu Dvořáka si pokutový kop domácí zopakovali znovu. Tentokrát se k exekuci pokutového kopu postavil Hošák a nemýlil se 1:0. Domácí si své vítězství pohlídali a připisují si důležité body do tabulky za vítězství 1:0. Celkově se domácím v utkání podařilo vypracovat více gólových šancí a poprávu zvítězili.



Ohlasy k zápasu


Sokol Olšany
Milan Nekuda (trenér Olšan): Od začátku to bylo vyrovnané utkání. V prvním poločase jsme si nevypracovali žádnou šanci, hosté nastřelili tyč. O poločase jsem zdůrazňoval, že to dnes bude o jedné brance, což se potvrdilo. V druhém poločase mě hráči mile překvapili, hráli jsme velmi dobře. Měli jsme vyložené šance a nakonec jsme dali branku z penalty. Dnes musím kluky pochválit. Soupeř měl mladé běhavé mužstvo. Nejlepším hráčem našeho týmu byl Škoda.

Sokol Vrahovice
Pavel Zapletal (trenér Vrahovic): První půle byla vyrovnaná, z naší strany až překvapivá. Muselo nastoupit šest kluků z béčka. Prohráli jsme brankou z penalty, hráči tvrdí, že nebyla. Já se raději vyjadřovat nebudu. Chtěl bych dnes pochválit celé mužstvo, chci pochválit ty, kteří se na to nevykašlali, přestože jsme na tom velmi špatně.



Sestavy


Sokol Olšany
M. Uhřík [-] - L. Rokyta [-] , J. Procházka [-] , M. Miška [-] , P. Vysoudil [-] - T. Poláček [-] (70. J. Mazal [-] ) , J. Škoda [-] , F. Soldán [-] , J. Antoníček [-] (80. P. Řezníček [-] ) - J. Hošák [-] , A. Pospíšil [-]

Sokol Vrahovice
D. Pokorný [-] - J. Doležal [-] , M. Kratochvíl [-] , R. Šmíd [-] , J. Hájek [-] - J. Němec [-] , V. Marek [-] (50. J. Studený [-] ) , M. Bohanos [-] , J. Dvořák [-] , M. Zavodský [-] - M. Kučera [-]

Místo: Olšany.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.