2:1
(1:1)
45. D. Bajer
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.04.2015 15:30

16.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Větrné loterie nakonec přinesla všechny 3 body Skalce


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání se odehrálo za silného větru. V prvním poločase hráli s větrem hostující Smržice, které byli v úvodním poločase aktivnějším týmem. Skalka se v úvodu utkání hledala a nebyla schopná udržet míč ve předu. Hosté zahrávali několik rohových kopů. Jeden z nich A. Glouzar vyboxoval na  hranici šestnáctky a následnou střelu vyrazil na rohový kop. Po dalším rohovém kopu hlavičkou nad mířil Viktor Studený.  Nejvíce domácím fanouškům zatrnulo, kdy po těžké přihrávce Lukáše Mráčka vlastnímu brankáři nechybělo moc, aby se hosté dostali do vedení. Skalka se postupně probouzela ze zimního spánku a výsledkem toho byl centr Vogla a důrazný Spisar hlavou dostal Skalku do vedení 1:0. Další šance nepřicházely až v úplném závěru poločasu se skvěle obtočil Kalandřík a ranou k tyči srovnal na 1:1. Rozhodčí hned po vstřelení branky ukončil první poločas.

V tom druhém hrála s větrem Skalka. Její výkon se určitě oproti prvnímu zlepšil, přesto si musela dávat pozor na brejky. Jeden z nich pohotovým výběhem zachránil A. Glouzar. Toto byl v podstatě poslední náznak šance hostujících Smržic. Následně po sériích rohových kopů mohla Skalka vstřelit branku, ale dobré zákroky hostujícího Kollmanna držely Smržice ve hře. Po Prokopově bombě přímo z voleje se opět skvěle vytáhl Kollmann. O chvíli později si, však tenhle mladý brankář vybral slabou chvíli, kdy střelu L. Mráčka z 30 metrů neudržel v rukavicích a skončila v síti 2:1. Skalka už výsledek z vypětím všech sil udržela a připsala si důležité 3 body.



Ohlasy k zápasu


FK Skalka 2011
Lukáš Mráček (asistent trenéra FK Skalka 2011):: Bylo vidět, že se jednalo o úvodní utkání hra byla neurovnaná. Navíc utkání ovlivnil velmi silný vítr. Myslím si, že jsme možná o ten jeden gól byli lepší, ikdyž nechtěl bych snižovat výkon Smržic. Chtěl bych pochválit Ondřeje Spisara za jeho nadstandardní výkon.

TJ Smržice
Jiří Přikryl (trenér Smržic):: Jednalo se o vyrovnaný zápas, rozhodlo, že jsme dělali moc faulu kolem šestnáctky. Branky jsme dostali právě z nich, jednou tam byl neobsazený hráč a u druhé branky chyba brankáře. Hra byla přesně taková, jakou jsem očekával na první utkání a myslím si že bod jsme si z dnešního utkání zasloužili. V dnešním utkání bych vyzdvihl celou naši obranu, protože fauly vyšli většinou z mezihry.



Sestavy


FK Skalka 2011
A. Glouzar [-] - P. Chytil [-] , L. Mráček [-] , O. Mlčoch [-] , R. Pinkava [-] - P. Slamenec [-] , M. Glouzar [-] , M. Vogl [-] , O. Spisar [-] - M. Šubrt [-] , R. Prokop [-] (85. M. Jura [-] )

TJ Smržice
A. Kollmann [-] - T. Doseděl [-] , J. Vychodil [-] , L. Martínek [-] , J. Tomiga [-] - M. Bontempo [-] (46. P. Gottvald [-] ) , R. Kotlár [-] , J. Kalandřík [-] , L. Klus [-] - V. Studený [-] , D. Bajer [-] (65. J. Vaca [-] )

ŽK: 90. R. Kotlár .
Hráči zápasu: O. Spisar .
Místo: Klenovice. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.